Created by

Some kind of Magick

ANOTHER SUNSHINE DAY!
Oooj vilken sommarfeeling vi har haft idag folks, imorrn e det första Juni och då kan man väl verkligen snacka om att sommarn är här?!?! Anyways, mycket nice som händer denna månad; SRF, Metaltown, m.m.
Fick mess från Jyrki i 69 imorse som undrade om vi ville ha VIP-passes till Metaltown båda dagarna, dööööh JAAAAAAA för faaaan!!!! Bara en liten hake. De dagarna är vi förmodligen dyngraka på nån krog (läs Rainbow, hehe) nånstans i Hollywood, eller så ligger vi på playan i Venice och lapar sol. Men tack ändå liksom. ÅÅÅ varför ska allt kul hända på en gång för???? Jävla helvete. Lite surt är det allt. Fast bara lite.
Ni små sugarcups som ska dra på MT - kolla in our boys 69 Eyes, de spelar Fredagen den 18:e!


Här och nu spenderas aftonen med kämpe-gräjta norske wifeys på dumburken. Det utlovas nån form av porr i kvällens avsnitt, fy fan va fint.

HA EN HELT LÖÖVELY MÅNDAGSKVÄLL PEOPLE!!!
Puss & Spanking//

Blonde, bad & beautiful

Vi kollar in Airbournes nysläppta video ikväll. HOT STUFF, strippstången e på plats och skumpan flödar, precis som det ska vara. Slutet är to die for!!! Se hela videon här.
Vågrätt läge i soffan ikväll för övrigt, vår bäste vän heter BEN & JERRY'S - Fy fan vad underbart snuskigt gott!!! Vi passar på att softa lite idag, för veckan som kommer blir hektisk as HELL. Men det gör inget. Vi e så jävla lyckliga.
PEACE OUT FRIENDS & ENEMIES!


Heaven isn't to far away

ÅÅÅH här ska vi bo om två veckor!! Ser det inte helt underbart ut så säg?!?! Pool on the roof and topview of Hollywood Blvd.
Ikväll så kör vi all in Grill, VAD ANNARS..?!
SUMMERTIME INDEED!!

Gimme some skin!

Hemkomna från jobb precis, idag blire fan lite party guys!!! WHY, OH WHY undrar ni då?
WHY NOT?!?
Man kan säga så här: vi e Toploaded. Se själva och avgör.
Aah, för jävla fint. Om ni tycker att det är mycket alkohol i den här bloggen så har ni rätt.
Men vi skiter i vilket, för vi är LIVSNJUTARE av stora mått!!!
Don't drink n' drive kids!

Hörs senare, bildbomb utlovas från TvåmannaFesten.
XOXO/

Straight out of line

Finally Friday Folks! vi är trötta, mätta, slitna, lyckliga och totally in to FREDAGSMYS den här aftonen. Inte mycket mer än så, en helg med sjukligt mycket jobb väntar - men vi klagar inte!!! För detta är slutspurten friends, sen jävlar börjar livet på riktigt.
Igår såg det ut såhär:
Några glas i solen med the fierce Layergirls Johanna & Hanna - How Lövely!!!

Vi tror att vi slänger in handduken ovanligt tidigt idag, denna Fredag, för å vara oss. Men man kan ju fan inte va på topp jämt.


Så G'natt på er peeps & sleep tajt!! Vi återkommer fulla & glada imorgon. Ja alltså, fulla av energi såklart.
PEACE/

Får får får?

..vi vaknade till Anna Bergendahls bräkiga stämma på nyheterna imorse. FUCK vilken morning.
Förlåt, men kan någon vara snäll att plocka bort flickebarnet?!?
Bähä. Nu drar vi off to work.
SEE YA' LATER!!
xoxo/

Thorns in high heels.

Klockan är över nio å solen skiner like hell utanför. Vafan de e ju läggdags snart!? Kanske inte för bådas del, för ikväll kör S en redig Afterwork med girlsen på jobbet. Kan slinka ner en å annan alkohol-molekyl i strupen då kan tänkas! Vilket i sin tur leder till att hjärnan glömmer bort att man ska upp early in the morning, och då e det bara att bita i det sura äpplet dan därpå. MEN ÄH WHATTHEHELL!!! Man måste ju få fira lite? Det finns massor att fira. Till exempel att det bara e två och en halv vecka lite drygt tills vi åker hem till Hollyweird! ♥
Snart dax att börja packa. Och hur det kommer gå, det är ett helt annat kapitel folks!

Crusin' down the sunset strip

Vi insåg förresten att det är jävligt smart av oss att inte ha några direkta inomhusväxter, ja alltså typ blomkrukor å sånt skit att hålla ordning på. För de stackarna hade ju gått en tragisk död till mötes!!
Fast vi hade gärna adopterat ett gäng kaktusar (de klarar sig looong time utan vatten) och satt dem i de här KILLER HEELSEN!!

Ha en awesome Torsdagskväll people,
SKÅÅÅL!!

Around the world for Rock'n'roll

Goodmorning folks!
kom på såhär på morgonkvisten att vi inte har någon schysst väska att packa ner vår lövely laptop i nu när vi drar. VART FAN HITTAR MAN EN SOM INTE SKRIKER PENSIONÄR? Va?!
Finns några smaskiga på nätet, men då kostar de skjortan.
Oh well, the search will go on.

Ha en fabulous Torsdag Folks!
LATER//

SinSisters and the City

Yoho!
Känns som en oerhört effektiv dag idag folks, vi har fått fixat en massa otrevliga, nödvändiga saker inför avfärden om ett par veckor, samt jobbat och tjänat in kosingen. Purrfect! Dessutom e det halvvägs till weekend, och som ni säkert förstått vid det här laget så e vi riktiga SUCKERS FÖR WEEKENDS!!! Denna helgen tänker vi dra fram grillen oavsett om vädergudarna e på sitt vresiga humör eller om de är glada som svin.

Är det förresten nån som har missat hysterin kring den nya SEX AND THE CITY-filmen?!?! Ni vet uppföljaren till den där filmen/serien om fyra kvinnor i olika hårfärg som lever livet i New York City efter 40-års strecket?
Näe, tänkte väl det. Vi tycker att vi ser Carrie's fucking hårsvall ÖVERALLT!! Inte oss emot (trots att nymfomanen Samantha e snäppet vassare), för helt ärligt så måste vi - kära readers - medge att vi gillar't. Faaast, dom kunde väl dragit till med LA istället för New York???

Vi kanske skulle köra en uppföljare på uppföljaren med SinSisters and the City?
Höhö.


Stay tuned folks!!
Rawk on//

Toys & Flavors.

..vi går till jobbet idag med en obeskrivlig känsla av ha-begär.
That's it.
Tanktop - Forver21, Lepard heels - have2have, Ring - Alexander McQueen, Nirvana tee & Metal bag - Nasty Gal


HA EN KICK ASS WEDNESDAY!

Cinde-fuckin-rella!

TJENA PEEEPS
Jaha hörrni. Regnet står som spön i backen idag och det blåser värre än värst, WHAT TO DO?!? Jo man kan ju passa på att tjäna lite extra pengar en dag som denna kanske..? inte för att det regnar, utan för att det är Student/Bal och hejsansvejsan tider nu (oooh good old times) -  hår behöver hottas upp, ansikten behöver målas på, RED LIPS & FINGERTIPS & EXTRA CASH!!!! Så, medan S jobbat röven av sig i butiken, så har H lekt stylist åt en vacker prinsessa som skulle gå på Bal. Klockan tolv ska hon vara hemma för annars bryts förtrollningen och allt går åt helvete. Nej då, vi e pretty sure på att hon ger järnet on the dancefloor och slår klackarna i taket ända in på småtimmarna!!!!
Tihihii såhär snajsig blev Cinderella efter en vända i syndiga stolen.

Vi funderade på om vi någonsin kommer att infinna oss på en sådan festlig och proper tillställning som en BAL igen? Troligen NO. Faast en liten Halloween-prom skulle ju aldrig skada!
Balklänning någon?!?

Ha en wonderful tisdagskväll folks!!
PEACE//

Last breath - R.I.P Paul Gray

Död död död. Fy fan vad hemsk världen är ibland. Inte längesen DIO flög till himlen, nu har även Slipknot basisten Paul Dedrick Gray fått vingar.
REST IN PEACE brother!

"Paul Dedrick Gray, 38, of Johnston was found dead at approximately 10:50 a.m. today by an employee at TownePlace Suites, 8800 Northpark Drive, police said.

There was no evidence of foul play, police said.

According to KCCI.com, the Polk County Medical Examiner's Office is assisting in the death investigation and will perform an autopsy on Tuesday. Toxicology testing will be completed to determine if there were any contributing factors in the death of Gray, police said.

Witnesses reported that items from the hotel room were carried out of the hotel around 2 p.m.

Gray was born in Los Angeles, California, and later moved to Des Moines.

Wikipedia shows that Gray has been married for two years toGodsGirlsBrenna Paul and has a tattoo of her name on his knuckles. 

In a December 2009 posting on his MySpace page, Gray revealed that his wife was pregnant with the couple's first child. "I am the happiest man on the face of the earth — literally!" he wrote. He added, "This has been the best Christmas I have ever had!"
Källa: Blabbermouth.net



Angelina's twisted sister

Vi har spenderat sista timmen här i kvällen med att kolla på Norges version av The wifeys som hade premiär på 3:an (har sett en del av det innan). Och tjaa vet inte riktigt om de håller måttet va??? Låter framför allt jävligt weird med NORSKE språket mitt i all Hollywoodglamour och Paparazziblixtar. Dä ä juu kämpe-flott, icke sant?!?!
KÄMPE-FLOTT OUR ASSES!!!
Vi tycker att det luktar lite CopyCat om en av damerna.
ANGELINA WHOO????

Men, kära vänner, vi ska icke förneka att vi kommer följa även detta program (i utbildningssyfte, självklart). Samma tid, samma kanal och samma UNDERBARA La-la-land. Helt fuckin Fantastic!!!
Måndagen är räddad, och med det säger vi Spank you and goodnitey på er!
XOXO//

This could be paradise

PROJECT RENSNING pågår dear readers!!
Fan va fint, ser ut som avancerad konst nästan. Men det är det inte. Det är bara ett gäng ögonskuggor på en diskbänk. Så nu vet ni det.
Nytt stuff ska införskaffas i LA, så då måste gammal skit bort!!

Hejpåer sålänge cupcakes//

Kiss the sky

HELL-O!
Vi inser att denna weekend snart är över, sad but true. Men ska inte klaga egentligen, för jävlar -  vi har inte sett så mycket sol på hundra år!!! Helt lövely. Det var ju nästan så att kroppen fick sig en CHOCK liksom, big time.
Men nu har man flashat sin vita hud ett par ggr (likt två strandade vitvalar), så då ska det väl ta sig hoppas vi! Måste grunda som fan innan den riktiga brännan, Kalifornien solen är nämligen het & starkare än POPEYE himself!!!

I alla fall så har det avverkats grillkvällar (inklusive alkohol såklart), och jobb om vartannat den här helgen.
Some pics från BBQ:n med H's work:
Amen, kolla bara, kolla hur somrigt o fint och jävligt grönt o skönt vi har det här på BÄSTkusten!!!

Ikväll ska vi sova ruset av oss.
Imorgon är en annan dag - BORING MÅNDAG. Jippie.
Love & Light//

Wanna take it outside?

LÖRDAAAAAAAG IN DA HOUSE!!!!!
Vi är två otroligt busy girls för tillfället, eller nja.. Vi kan ju låtsas det i alla fall. Sanningen är den att solen skiner, vi vill inte sitta inne, och bag-in-box dunken kallar på oss från kylskåpet. Simple as that! Ikväll går vi tyvärr skilda vägar - IGEN, H kör en grillkväll med jobbet och S pimplar vitt i solen med grym musik i öronen. Fan, Life's good. Eller vad säger ni folks?
22 dagar till kärleken.
Can't wait  ♥

HAVE A LÖVELY GORGEOUS SATURDAY NIGHT!!!

Don't stop the sandman

Vi fick se videon nyss med vår polare Jesse och hans band Rock sugar. SÅ JÄVLA HOT!!! Vi skulle vart med, men den spelades in nån månad efter att vi lämnat Hollywood, och vi kunde inte dra tillbaka pga jobb och diverse grejer. MEN, det kommer fler gånger!!!
Lyssna på Rocksugar's platta 'Reimaginator' - Jesse har one hell of a voice!

DON'T STOP BELIEVIN'


SinSisters gives you: Papaya Masken

Okey guys, litet skönhetstips om det behövs såhär inför Fredagskvällen!
(funkar perfekt som en refresher på bakfyllan också):

*Köp en mogen PAPAYAfrukt och mixa den så det blir som en 'smet'. Behövs ungefär en halv till hela ansiktet, resten kan du käka upp till lunch

*Lägg den i fejset (obs, bli inte förskräckta för att det ser ut som spya ungefär)

*kör gärna gurkor på ögonen också så har du hela kittet

*Låt verka ca 20-30 min, skölj av. KATCHIIING - AS GOOD AS NEW!!!

KOM IHÅG VART DU LÄSTE DET FÖRST!!!!
Peace/

Get Down n' Dirty

PUSS PÅ ER FOLKS!

Shopdrop & Stilettos

HEY!
Inte många knop gjorda här hörrni. Vi jobbar MONSTERDAGAR, vilket känns orättvist men ändå jävligt rättvist. För hålen i LA-plånboken blir miiindre och miiindre YEYEYYY!!! Fy fan. Vi kan inte minnas hur det faktiskt känns att KÖPA någonting..? Hur känns det liksom?! Alltså, vi snackar inte mat å sånt skit nu, näe - utan materiella ting, NICE STUFF bara! Det är så lustigt också, för det verkar som om just precis nu i denna stund, i dessa dagar, så dyker det upp hur mycket fantastiska grejjer som helst EVERYWHERE!!! Vi vet att vi har tjatat om detta förut peeps. Men nu börjar det jävlarimig på riktigt att smärta i shoppingtarmen. Baaaah ge oss ge oss ge oss!! Nåväl, den som väntar på nåt... skit.
Vi kan bara säga att vi kommer inte vara nådiga första shoppingrundan i Hollywood, och den shoppingen friends, den e inte att leka med. NO MERCY HÖR NI DET??!?!!
Och ni vet väl att; det som inte finns i staterna, finns inte. Nja förutom svenskt godis då förstås. Fast jo det finns swedish fishes, men dom smakar skit.
Näe, give us lite shoes tack (Pleaser favourites) gärna från den här butiken på 6564 Hollywood Blvd:
Vi handlade pjucks där förra gången, och hon damen som äger butiken säljer till massor av famous people. Hon har väggarna tapetserade med foton av kändisar som har vart där å handlat, givetvis så är en hel hög av dem strippor. Det råder ju liksom lite STRIPTEASE-KULTUR därborta överlag, och vi gillar't!!!

Nähä folks, om vi skulle ta våra stripp-sko-begär med oss in i sängkammarn snart och säga Thank u & Goodnitey för idag? YES.
Helgen är bara runt hörnet i alla fall. DET TACKAR VI FÖR!!
XOXO//

GO AHEAD AND JUMP!!

De e ju fan sommar nu!!! Vi ska stå i en tråkig butik hela dan medan solen strålar som besatt utanför. Men snälla, kom igen tyck liiite synd om oss..?

Ha det för jävla bra idag då folks. Vi e inte bittra!
LATER//


Putting out fire with gasoline

Så kan det gå när det är tropisk värme ute - WE WILL WE WILL GRILL YOU!!
Later Turtles/

Everybody loves you when you're dead

Morning!
Ytterligare en dag med SUNSHINE och hetta - helt underbart!! Kan man va på annat än bra humör?!?!? NÄÄÄH.
Men stackars dom små liven som hade tänkt festa till det i helgen på Rockstars Wildside festivalen, det har ju blivit inställt pga av nån surgery (?!?). Visserligen så ska ett nytt datum sättas, men ändå, kan ju bli lite svårt att få ihop samma line-up som innan. Yeah yeah, VI SÖRJER ICKE. Förresten så var det ju en kille som blev mördad härom helgen vid berg 211!!! (där festivalen ska vara) Spooky shit alltså. DET KANSKE LIGGER EN CURSE ÖVER HELA SKITEN..?

Själva så väntar vi med spänning på line-upen för SSMF.

Thursday, August 26: SSMF salutes rock icon SLASH at House of blues
Friday, August 27: Six legendary venues, one night full of music

Cat Club
House of Blues
Key Club
The Roxy Theatre
Viper Room
Whiskey A Go-Go

Saturday, August 28: Street festival outdoor stages on Sunset between San vicente and Doheny, performances in the venues, vendors and interactive experiences all day on the strip.


UT I SOLEN MED ER FOLKS!!!
Later//

Pretty VEGAS.

Fi faan, det börjar nästan likna Californien värme här på Bäst-kusten nu folks!! Idag har det säkert vart närmare 23 grader. AWESOME. En annan sak som också e helt awesome, är att vi spikade VEGAS trippen nu precis för ungefär en halv minut sedan!! Den 25:e Juni drar vi dit med Sam och gänget.
BEWARE CITY OF SIN - THE SIN SISTERS ARE BACK IN TOWN!!!
Aaah, vi ska bo flott, bada kungligt, dricka som svin, gå på strippklubb, spela bort dollars och insupa ökenatmosfären så mycket vi bara orkar. Skulle nog vilja påstå, att efter Los Angeles, så är Las Vegas den mest underbaraste, mest glittrande och bästaste, festligaste staden IN THE WHOLE WIDE WORLD. Nu har vi ju inte vart i varenda stad i hela världen direkt. Men ändå. Sånt känner man på sig.
Vince's tattoostudio ligger mitt på strippen, öppet 24 hours!

Vi får en flashback av 'The Hangover' helt plötsligt. För er som inte vet, så är det en film. Och till er som vet, men ändå inte har sett den säger vi bara: SHAME ON YOU!!

"i wan't you to know that whatever happens tonite i will never never ever speak a word of it. No seriously, i don't care what happens, i don't care if we kill someone. You heard me, this is Sin City - i won't tell a soul."

PUSS & PEACE OUT!

Take it off, the paper is your game

Morning folks!
Lite music såhär på morgonkvisten sitter ju aldrig fel!!
Vi såg att Buckcherry hade släppt ny singel -  "all night long". De är inga favourites direkt, men gillar ändå det gamla soundet i typ 'crazy Bitch'. Spanade in nya videon och tyckte att Josh Todd såg ovanligt NÖRDIGH UT?!


Vi träffade bland andra Stevie. D (gitarristen) när vi var på Motörheads Collection Launch party, på Rainbow i somras.

NICE GUY!!

För ovanlighetens skull så ser vi ut som två cheeezedoodles. Men äh vafan.


HA EN LÖVELY TISDAG NU VÄNNER!!

xoxo//


Tant Päivi has left the building

Men goodevening i stugan!
Måndag - IGEN, vart fan tar veckorna vägen undrar vi ??? Fast just nu känns det inte så farligt att tiden springer iväg, så länge den saktar ner å hämtar andan lite efter den 15:e JUNI. Yees please. VI VILL JU NJUTA AV THE AMERICAN AIR så att säga.
Förresten så har vi lite sorg idag friends, (och det är inte bara för att Ronnie James Dio så tragiskt lämnat detta jordeliv). Det är rent av för jävligt att sista programmet av Hollywoodwifeys sänds ikväll, SISTA FATTAR NI??? Vad ska vi nu trösta oss med på skit-Måndagarna??? VA?!
Det ska dra igång en säsong med Norske Fruar på tv3 nästa vecka, meeen alltså hallå. Näe.
Vet ni att BH heter TUTTE-KASSE på Norsk?

The botoxade Norweigan-wifeys
E det inte liite strange att dom är brunetter allihop?!?!?!

Vi återkommer, jävlar vad klockan går fort.
KISS N' LICKS PÅ ER PEEPS!!!
xoxo//

R.I.P DIO

"Amerikanske hårdrockssångaren Ronnie James Dio med ett förflutet i bland annat Black Sabbath har avlidit efter en tids kamp mot magcancer.

Ronnie James Dio, vars riktiga namn är Ronald James Padovana, föddes 10 juli 1942 i Portsmouth, New Hampshire, och dog i går morse amerikansk tid.

Dio har ett förflutet i hårdrocksgrupperna Elf, Rainbow, Black Sabbath och Heaven and Hell. Han har dessutom gett ut flera soloplattor under namnet Dio. Mest känd är han som den som ersatte Ozzy Osbourne som sångare i det brittiska bandet Black Sabbath 1979. Med Black Sabbath spelade han in tre skivor innan han slutade efter tre år på grund av interna bråk. Därefter följde en framgångsrik solo karriär med den kanske mest kända skivan ”Holy Diver”. På 90-talet återförenades han med Black Sabbath för att sedan återigen lämna bandet. I slutet av 2006 återförenades han igen med forna Black Sabbath-medlemmarna Toni Iommi och Geezer Butler i bandet Heaven and Hell."

MAY THE ANGELS TAKE CARE OF YOUR HEAVY METAL SOUL.


Get your tongue wet.

Alrighty folks, såhär kan en vanlig middagsbjudning a la' SinSisters se ut:
Vi vill tacka Sandy Dee, Jennie Lee och fisk-spriten för en AMAZING EVENING.
Tack & hej and G'natt!

Yesterday's flyin away

..gårdagen ja. Det kan man kalla en riktigt grymmish kväll i goda vänners lag! Taccos, vin, sprit och KACKEL. Hade vi varit en fluga på väggen igår, så hade vi garanterat avlidit av tinnitus. Idag mår man som man förtjänar - dvs som en hög med CRAP. Vi tänker inte avslöja hur kvällen slutade, det får ni lista ut själva.
Bildbevis kommer folks!! Nu tänkte vi dö en stund.
OFF WE GO.

Maybe they're born with it, maybe it's alcohoool


It's a long way to the top if u wanna Rock n' Roll

HEY FOLKS!
Nu väntar vi fin-främmat, taccosen är framdukad och vinet (och shotsen) flödar!! Hoppas ni har en underbar Lördags evening!

See u later alligator
Kiss n' Lixx//


Shoot em' down, bitch

Godafton Guys!
Shit vilken händelserik dag alltså får vi nog lov att påstå!! Lång också för den delen.
Diverse incidenter har inträffat, men den bästa av dem alla var ändå när AGNES NICOLE WINTER plötsligt stapplade in i H's butik!!!! För er som inte vet ett skit om vem denna Agnes är, så kan vi tala om att hon tillhör kategorin Hollywoodfru (visserligen last season - men ändå). She's smokin hot trots sina 50 (?) fyllda, och vi totally löööve folk som åldras med värdighet!!! Muhaha. Trevlig prick i alla fall den där donnan. Tyvärr så handlade hon ingenting, men det känns väl inte som om lågpriskedjor och milliondollar-fruar går riktigt hand i hand.
Annars då? Jodå, vi laddar inför HELG med allt vad det innebär. Imorgon blir'e reunion med mongolicious sisters Sandra Dee & Jennie Lee, och vi förväntar oss en evening med skratt, tårar, fylla, käk och en jävla massa MEMORIES!!!
Ha en helt fabulous Fredagsnatt peeps - SKÅÅÅL på er!!
XOXO//

Nothing to say

...Herregud. Nu Har Brolle 'popfrillan' Jr gaddat sig på knogarna också.
Vart e världen på väg?!?!
Vi e påväg till work. Please save our poor asses.
Amen & Goodbye

From Sourpuss with love

Naughty evening på er peeps!
Vi ligger utslagna på sofflocket och önskar oss bort från regn och rusk. Vi önskar oss också lite stålar av nån givmild själ. Då skulle vi köpa grymma prylar från SOURPUSS CLOTHING!!
Oh how Lööööövely ♥

Nu avslutar vi denna hel konstiga guds-flygardag med movietajm.
Sinners & Saints, Friends, enemies, lovers - MWAAAH & Gonatt på er!!

Tough luck Baby

GODMORGON.
De e fan inte lika coolt att jobba idag. BÄÄÄÄH det skulle ju va helg jue!!! Vi tröstar oss med att det är dubbel pay-off denna söndag, och det sitter som en smäck i hollywood-grisen.

Här får ni en liten sneak peak på vår version av 'The Hills'.
SinSisters presents: RUN TO THE HILLS - episode 1

Dirrrty cowboys in da Hills-house.

Beat that Heidi Montag din smurf!!!!


Puss Hej//

Tänk att det är söndag imorgon!!!

Helg mitt i veckan - JÄVLIGT NICE!! Vi blev glatt överraskade när vi insåg att det fanns en anledning att fira. Har ingen aning om vad fan det är vi firar men skit i det. Så ikväll friends, ikväll fortsätter vi på hälsotemat (se tidigare inlägg) och kanske kanske unnar vi oss ett glas RÖDTJUT. För ni vet väl att red wine e helt fabulous för hjärtat??!?!? Mhm.
DRINK MUCH - DIE OLD!!! ....Right?


LATER Darrlings/

BUBBLES for the masses

ABSOFUCKINLUTELY! Godafton på er peeps, vi säger bara JA till SPA alltså. Nyss hemkomna från en heldag med bubbel, värme, kyla, mat unt so weiter. Trots att kroppen känns som ett trött, råskrynkligt russin, så e det med en jävligt välbehaglig feeling som vi kryper ner bland kuddarna ikväll. U SHOULD TRY IT!!!!
Som grädden på moset så ville även vårt sköna Gothcity visa sig från sin allra bästa solsida idag. Kolla bara:
Vi tänkte testa att Spa'a i LA, har hört att det ska vara helt grymt och att behandlingarna där är KNOCK OUTS!!

Nähä friends, känns som om vi har dragit på oss lite lätt hjärnskakning efter allt bubblande idag, så vi säger Tack & Hej for now.

PEACE/

Somewhere over the Rainbow

Morning cupcakes!

Gårdagens ångest är som bortblåst denna morgon, och vi har insett faktum:

Om EN MÅNAD LITE DRYGT så befinner vi oss på Rainbow och sörplar vodka med tranbärsjuice. WEEEEEEEIIII!!! De har börjat köra en grym Burlesque-show nu också, vilket vi tackar för. Ahh, det kan inte bli bättre!!!

Photobucket

Dagarna efter att vi kommer ner, så firar vi H's birthday med brakmiddag ihop med gänget på Regnbågsgrillen. Och nån månad därefter blir det VEGAS BABY för att skåla för att S uppnår en mer eminent ålder!! (?) Höhöh.

Rainbow interior ♥


Nu drar vi på oss badbrallorna och hoppar ner i poolen.


CATCH U LATER FRIENDS!!

XOXO/


Heavy heads..

..Det vanliga måndags-tugget idag hörrni. Ungefär; Ångest efter helg. Ångest för alla dollars som inte fick spenderas - men som gladeligen sprätter iväg till gud-vet-hur-många-drinkar när man är i non-sobert tillstånd. Ångest för att håret intagit strukturen av ett paket tuggummi. ÅNGEST FÖR ATT DET ÄR MÅNDAG!!!! Fy Fan.
Men vi inväntar bättre tider folks! Jorå som imorgon till exempel, då ska vi göra något så sofistikerat som att glida runt i bikini, slajda ner i bubbelpoolen och andas het bastuluft på en SPA-AVDELNING i city. Möms. Man ska unna sig lite lyx i vardagen har vi hört. Tur som fan att det inte e vi som betalar kalaset - THANK YOU MUMMY!!!

Nu är klockan över tjugoett noll noll och vi får eld i röven, för fru Montazami knackar på dörren!! Förresten, så ser det här inlägget lite special ut för det går inte att centrera texten - jävligt skumt.
However, PEACE OUT PEOPLE & Ha en lövely ångestMåndag!!!

Sirens screaming, lights are flashin'

...som utlovat ladies & gentlemen, några pics från igår.
VI GLÖMMER JU FAN ALLTID ATT TA FRAM KAMERAJÄVELN!!!
Äsch. Man kan inte tänka på allt när man har kul.

Ha en helt fabulous söndagskväll sweetiepies!
XOXO//

CRASH n' BURN

Vi ville bara tala om att vi lever. Men vetifan om levern lever, det intogs en del alkoholhaltig dryck ända in på morgonkvisten serrni!!
Vi kan summera kvällen i korthet:
1 st FET karatefylla
20 st cigg
15 st toalettbesök
1 st Crashdiet gig
1 st efterfest med en st Simon Cruz och en st Eric Young
SUMMA = ONE HELL OF AN
EVENING!!!!
Pics utlovas senare folks. Först ska vi bara avlida lite med chipspåsen i näven.

See ya'//


You've got the looks baby i could die

Tjíngeling peeps! Nu drar vi ut i natten. Pluntan e laddad, klackarna i taket och läppstiftet påkletat!!! BEWARE OF THE WOLVES - ha en helt fabulous lördagskväll hörrni. Gör inget som vi inte skulle ha gjort!!!

XOXO//


LÖRDAG 12.17

GOODMORNING!
Pepp pepp peepppp javisst! Regnet öser ner från en dass-grå himmel, Kaffet smakar skit, en av oss blev full som en kastrull igår och däckade på vännens soffa, meeen vad gör det om hundra år. På't igen bara!!!!
IKVÄLL ÄR DET FEST SÅ DET STÅR HÄRLIGA TILL.
Vi återkommer med en mindre nykter andedräkt lite senare vänner ♥



Kiss n' Lixx/


Straight in to the bones, cuz we like it

Weeeee and FRIDAY NIGHT it is people!!!! Vi maler grym musik på spotify och laddar inför morgondagen, eller ja - kvällen. Har vart one sick day på jobbet i övrigt, SLUTREALISATIONEN på 29:- sitter som en fläskläpp och vi kan inte sluta att förvånas över hur KÖPGALNA folk faktiskt är i dessa kristider (? i vår plånbok). Whatever, vi tänker i alla fall avnjuta aftonen med en och annan vinare, fab food och problemlösning!!! Garderoben ekar TOM som alltid när det är nåt festligt på gång. WHAT TO WEAR?! Lack? Läder? INGA KLÄDER????
Farbror fickpluntas äventyr fortsätter - det är en sak som är säker.
VI ÖNSKAR ER EN JÄVLIGT FIN FREDAGSKVÄLL FOLKS!!!!
Drrrrink it up!
PussHej/

we're all gonna die, so let's get high

YO!
Rehab var det ja. Vi avslutar vår dag lite lagom med hallonsaft och Slash's nya (och första) video från senaste plattan. Helgen närmar sig med stormsteg och INGEN är gladare än vi.
IMORGON=FREDAG=FUNDAY Yaayyyyyy!!!!! Rehab ends.


VÅR i luften - Swedala vs. Californien:

Vitsippor & bofinkar i all ära, men NU VILL VI HA PALMTREES & KOLIBRIES!!!!


Sleep tajt friends! ♥

Over n' out//


Om vi ändå snackar tatueringar..

..så undrar vi varför Natacha Peyre kallar High Voltage Tattoo för "LA ink" hela tiden? REALITY CHECK plz!!!
För faan människa.
http://www.improveme.se/natacha/96836

Rehab is for Quitters?

Vilken förmiddag hörrni. Armarna värker som om vi hade kört tvåhundrasjuttiotusen kilo i bänkpress!! Det är kladdigt å gött där under tatueringsplasten. MUMS. Solen skiner som aldrig förr och vi inser att det är time to wake up och tvinga ut sina lurviga på promenad. Destination: Work.
Skrev vi att vi skulle ha en REHAB-DAG IDAG..?? Mjaha. Vi kör väl igång med lite kaffe då först. Skulle smaka mycket bättre om man fick det serverat i de här swejtiga muggarna!! Eller hur??
Ozzy, Bowie & Sid-mug's

Ha en helt FABULOUS DAG peeps!!!!
LATER//

Tattoos and Tequila

Crucified hade fått nål!

Back from Gothia Ink Tattooo

Godkväll people!
Nyss hemkomna från en helt outstanding day!!! Den har innehållt lite smått & gott, bland annat persiska köttstockar (nån sorts mat), VIN, och framförallt: NYA GADDNINGAR!!! Vi har mängder med pics till er folks - men det får vänta en liten liten stund. För nu blir det mer alkohoool! SKAAAAAWL!!!!!!


Off to the stars!

Hell-o i aftonen på er!
Vi sitter här hemma och laddar för NÅLEN imorgon!! Finns bara ett ord: LÖVELY. Tänk att det alltid ska vara samma sak varje gång - man blir som ett litet kid på julafton när maskinen sätter igång och man hör det där surrande välbekanta ljudet. Mmmmmm. Vi tänkte dra ut å fira sen efteråt, det är ju ändå little saturday tomorrow!
Har på känn att det kommer bli en alldeles underbar dag. Det regnar som satan ute, vinden viner och kommer förmodligen att förstöra vårt heavy hair men inte fan deppar vi för det.
HEJ OCH SNART VÄLKOMMEN TILL SAMLINGEN NYA LILLA TATTOOOO!!!

Inspiration pics:
Ahhh, vi inser att det är dags för kudden nu om vi ska överleva morgondagen.
Så tack å hej å NIGHTY NIGHTY darrlings!!
Återkommer med en fullständig dokumentation.
PEACE/

There's no place like WORK.

Här jobbar vi:
Näe skoja bara!!!
Men fan va schysst. Vi undrar om det gömmer sig massa skelett å mumsiga saker därinne?
Ligger mitt på Hollywood Blvd. Nån som vet????

OFF TO JOBB NOW FRIENDS!
Hoppas ni får en helt smashing dag!!!
Puss hej/

Life's just a fantasy

HEY!
Jädra fint att solen är närvarande idag, inte för att vi har sett så mycket av den inne i butik-bunkern men ändå. The feeling is there så att säga! Bara Måndag idag, men det gör inget. Vi har en heelt fabulous vecka att se fram emot serrni!!!
This is it:
♥Måndag=kl 21.00. Alltså ni fattar väl? Börjar på F & slutar på RU.
♥ Onsdag=TattooTime!!!
♥ Torsdag=Rehab
♥Fredag=Smygstart på helgen, en vinare el två. FREDAGSMYS.
♥Lördag=UTGÅNG!!!! Crash på Sticky. Fast vi vill inte gå samtidigt som dagisfolket. Så vi tänkte att FINT FOLK KOMMER SENT!
♥Söndag=Alkoholavgiftning. Pizza.
Amen ni förstår ju att vi inte e annat än HAPPY CRAPPY!!??

Hittade några pics från förra sommarn med guysen i Steel Panther.
Jävlar i vår lilla låda vad kul vi hade, tur att inte farbror polis kom å plockade oss för disorderly behaviour!!!
Om nån nu e sugen på å kolla in SP, så kör dom på Sweden Rock den 11:e Juni.


Nähä, NU ÅKER OSTKROKARNA SNART FRAM FOLKS!!!

Have a lövely evening, vi ska njuuuuta som om det inte fanns nån morgondag.

Peace out!/


Our good church is not open on sundays

Vi undrar hur många såna här cookies man kan äta utan några vidare komplikationer..? Fast ärligt talat we don't give a damn, för de är så jävla smaskiga!!!!
Idag kära readers, är vi IN DENIAL - Än är det lååååångt kvar till bikinisäsong och badkalsong. Så därför tänkte vi trycka i oss lite diverse onyttigheter i afton.
OH HAIL YOU MIGHTY MIGHTY COOKIE MUMS!!!!
Förresten så e det faktiskt söndag också, och då får man göra hur fan man vill.
Ge oss godistunnorna från San Fransisco!!!!

(MJÖLK)SKÅL PÅ ER FRIENDS!
xoxo//

White trash blues.

Godafton friends & Enemies!
Det är Lördag kväll, sunny outside och inside, vi kör en liten återställare framför Tv:n - AVATAR med dundrande bioljud. Det ni! Film är inte alltid bäst på bio. Speciellt inte när man är förbjuden att dricka alkohol i salongen.
We're ready to get blue for three hours.
PÅ ÅTERSEENDE!

Snart så...

We're runaways in a band
All roads lead to Hollywood
We'll leave a scar, won't give a damn
Vandalize the neighborhood


Bulldog vs The Bombshell.

Det e ju fan typiskt att man ska vakna tidigt dagen efter fylla. En av oss fick motvilligt dra iväg på jobb imorse - on top of the iceberg!!!! SUCKS.

Förresten, vi tycker att Jesse James gjorde HELT RÄTT när han vänstrade med Michelle 'bombshell' Mcgee. Vi förstår, verkligen.
För HALLÅÅÅ Sandra Bulldog släng dig i väggen!!! Du är lika torr som riset i första Majbrasan.
Catch'ya later peeps!
HA EN LÖVELY DAG/

RSS 2.0