Created by

VALBORG VAINS

Men SKÅÅL för sjutton gubbar!!
Det är med andan i halsen och hårsprayen i högsta hugg som vi förbereder oss inför kvällens festligheter. Och nu jävlar e det brådis!!! vi skiter i att regnet står som spön i backen, det har ju inte hindrat en FULL förut.
SÅ, HAPPY VALBORG PÅ ER FOLKS!!!!!
KÄRLEK, RESPECT & RAWK & ROLL.
Yours/

Hell had no space, so we came back

Toudelou Pumpkins!
Födan satt som en smäck i magsäcken, känns som om vi har sprungit maraton för fan. Men hey - just another day at work!! Som vi skrev i det förra inlägget, så känner vi oss lite lätt PISSED OFF today. Finns några enkla anledningar till det, mostly jobbrelaterat:
1. Sara har ett köttigt skoskav från helvetet. Smaka på att gå i flip-flops hela jävla dan, bland kunder i butik med massa äckliga bakteries och god knows what!!!?
2. NÅGON (läs idioterna på huvudkontoret) har bestämt att musiken i butik ska stängas av PRICK klockan 19.00, när vi stänger, alltså inte kvart-tio i så man lite käckt kan förvarna kundjävlarna om att NU MINSANN STÄNGER VI SNART - HURRY UP suckers!!! Detta, dear friends, resulterar ju i att ingen, INGEN går ut ur butiken för dom fattar inte att man stänger liksom. Så vi står där som loosers till klockan halv åtta, då sista kunden köpt sina jävla reaplagg å glatt vinkar Hejdå. Meen så gåå då tanta!!! VI HAR ETT LIV FÖRIHELVETE!! Bah.
Åh, it's such a release att bara spy lite. N'uff said.

För övrigt så skulle vi nog vilja påstå att vi e sataans törstiga hörrni!!! Imorgon=Valborg, kräver ju ett helrör eller två, eller va säger ni??? Oh vad lövely.

No hard feelings, LICK IT UP PEOPLE & G'natt på er!

XOXO//


SHOUT IT OUT LOUD!

Nu, dear friends, NU satte vi foten innanför dörrtröskeln. Klockan är åtta. Är det en normal tid att komma hem från jobbet, va? VA? NÄÄÄÄÄÄÄÄJ. Idag e vi jävligt pissed off. Varför får ni veta lite senare, först käk i kistan som ekar av hunger!!!

Over n' out for now/

In case you don't know, saint is a sinner too

Goodevening Lovers!
Läget för närvarande: Vi kollar ut genom fönstret och inser att det är s k April-väder (det vill säga grått, regnigt, mulet, soligt, hagel, snöslask. Fast mest regnigt nu).
Vi hörde att det var 29 grader och sparkling sunshine i LA.
Vi såg i tidningen att SANDALER var hetaste modet nu i sommar, enligt nån patetisk trendsetterwhatever.
Vi vill bara kräkas.
Vi är jävligt sugna på att gå på MASKERAD, Vi vill ta på oss skojiga extrema kläder
(och vi vet ju alla hur det går om man tar på sig lite funny clothes här hemma i svea rike. Pass På, DU KAN BLI LANDSFÖRVISAD!!)
Vi önskar att alla högtider ersattes med HALLOWEEN. Ja för fan, eller varför inte ha halloween året runt?? Helt fabulous. Tänk vad alla underbara EMO-barn skulle bli glada. Och det där härliga pojkbandet Tokio Hotel. Och så VI då förstås!!!

Mumsiga Trashy costumes:

Vi tackar han däruppe (??) för att man får lov att vara lite allmänt spexig sådär i the United States. Där ligger butikerna radade efter varandra med MASSOR av costumes och skor och grymma grejjer!!!

That's a wrap folks!

Förresten så tänkte vi också passa på att gratulera Anna Duckface som fyller år idag. Hur mycket vet vi inte, men det är väl en sådär närmare sextio? eller var det 106? eller tjugosex? Böh. who knows.

Ha en fortsatt wunderbar afton friends & enemies!
Peace/

Mama i'm coming home.

Det gäller att vara kreativ när man är hemlös. Vi hade nog avvarat en och annan dollar till dessa snubbar!!
GODMORNING PÅ ER FOLKS!!

Later/

Headbanger Hair!

Men tjaa!
Fan va fint med besöksrekord på bloggen idag hörrni. STAY TUNED alla ni mumsiga små varelser därute som läser - THE BEST IS YET TO COME!!!
Annars då, jodå vi har ägnat oss åt diverse ytligheter samt jobb i vanlig ordning. Man ska fan ta till alla talanger som man har gömda i bakfickan alltså, för det går att tjäna storkovan me lite flyt! En av oss till exempel, e en jävel på att göra folk fina i huvet. Ja alltså typ grejja med hår och sätta i små fina vaxpluppar med extra hår på. HÅRFÖRLÄNGNING kallas det, eller extensions med ett mer flashigare uttryck. Jävligt hett nu i sommar alltså (och har vart de senaste fem åren), så om du inte har testat borde du ta dig en funderare!!! Och YES we're also talking about you guys, för hallåå alla gillar väl en kille med svallande långt hår??! Vi gör't ialla fall.
Hur som helst, såhär kan det se ut ungefär halvvägs till Hairheaven:
Tar cirkus 2 timmar, sen är man as good as new!
Folk pröjsar i princip vad som helst för att få lite längre hår på huvet, så det sitter perfect som lite extra klirr i LA-kassan.

NÄHÄPP folks, nu beger vi oss in i dimman och under täcket - imorgon är en annan dag.
One step closer to PARADISE CITY!!!! ♥

Kisses/

Jack of Diamonds

Morning peeps!
Alltså, det börjar faktiskt bli lite OLIDLIGT att ha köpstopp. BLING BLING BLING överallt!!!!! Woooaaaa. Vi får magsår. Bring us the diamonds!
Rock by sweden
Shock & Xplosion
Milajki
Howcool.com

HAVE A GRYMMISH DAY!!
Later/

Puss n' boots and overdose

Heye!
Sådär ska en Måndag avslutas vänner, the glamour is crawling in our VAINS!! Till er som inte fattar vad vi menar; vi vet inte riktigt själva vad vi menar. Kanske nåt i stil med att det va nice å glida ner i soffan med ett glas saft (??!) å kolla på Fruarna på 3an i afton..? Hur som helst, denna dagen har varit HELT INSANE på alla plan - vi önskar inte ens vår värsta fiende samma skitdag. Meen vafan, solen skiner som aldrig förr och snart e det weekend igen! Jävligt trist att missa Dolls'en giget nu på onsdag, vi kunde inte få ihop ett tiny winy litet surt öre extra utöver budgeten denna månaden (som vi redan har SPRÄCKT long time ago). Så vi slog våra kloka blonda huven ihop, och beslutade oss för att gå ALL IN nästa helg istället. Jajjamän. Då åker farbror fickPlunta med i stöveln - igen!!!

Sliip tajt, friends & Enemies!
XOXO/

WOW.

Vi slutar aldrig att FÖRVÅNAS över den här donnans löddriga uttalanden. She's a keeper!!
'Men koolla vilken mumsig handduk hörrni, den har små fina tazzels också - toppen. Jag köper feem stycken, nej förresten, jag tar feemton så har alla i familjen varsin. WOW. Fint det kommer bli, toppen bara 600 dollar.'

CATCH'YA LATER FOLKS, efter klockan tjugotvå!
Tjingeling sålänge/

She's a vision in leather, like salt on a wound

..and she's murder in high heels


Fler pics från plåtningen i Lördags.

50 dagar kvar till KÄRLEK!

YO!
Två sjukt busy girls här som precis lagt oss till rätta i soffan efter dagens bestyr. Vi har sagt det förut och vi säger det igen; SÖNDAGAR BORDE FAN VARA HELIGA. Alltså, ingen stackars jävel skulle behöva släpa iväg sina trötta feets till jobbet på en sunday!! Fast det är bara en av oss som har varit en stackars jävel idag. Den andra har legat på latsidan, i solen, och drömt om California all day. Alltså nu snackar vi NEDRÄKNING folks - Bara lite drygt 50 DAGAR KVAR TILL KÄRLEK!!!! SOL, SAND, FEST, PALMTREES och alla våra Lövely friends därborta, we miss u guys!!! Vår räddare i nöden när vi kommer ner till härligheten är wham bam thank u Sam, som låter oss husera i hans feta lägenhet på Hollywood Boulevard hur länge vi vill. SPANK YOU SAM!! Sen har vi ju tänkt hyra nåt eget är tanken, men vi får se. Vi vill ju spendera våra dollars väl och omsorgsfullt som ni förstår, det är ju liksom kasst att jobba som svin härhemma först - för att sen bränna upp allt på nån jävla dyr hyra i Beverly Hills nånstans. Nähäe, vi vill ju leva lyxliv med för fan!!!! Sassy cars, shiny diamonds and alot of botoxparty's!!!! Yeeey. Skämt å sido vänner, vi håller snart på att avlida här i svedala.
Det enda som finns här är sura tanter och en massa fördomar.
Stoppa upp käppen i R***N grumpy old lady!!

♥ THIS IS LOVE:


Our savior SAM ♥


Nu drar vi en film eller två, med mysbyxorna på. Än känns glamouren långt, långt borta.

Peace!//

CHERRY BOMB.

Alrighty folks, fan vad dagarna går fort när man har kul.
Vi har halsat vin, jobbat, solat, grillat, softat, garvat, fotat, och testat på att vara red-head för en dag
(one of us).
Kind of like it!!!


HAPPY SATURDAY NIGHT på er!
xoxo/

Goodies in the sun

Life's a bitch, then you die. But sometimes there's sunshine along the way

Idag är en bra dag, dear friends.

Almost golden tonite

Oh thank u lord, för FREDAGSMYS!!! Börjar infinna sig lite smått nu efter några glas alkohol och ett par chokladkakor. Så vad gör ni då peeps? Ni behöver inte skämmas om det är så att ni kollat på Bert-stjärt och de andra transorna på tv4 ikväll, näe då. Vilken helt fantastiskt fredagsunderhållning!! Muhaha skämt å sido, ordet för i afton skulle vi vilja stava: SCHLETNA.
Men vi e ändå schyssta å bjussar på lite pics från jobb-beachpartyt som en av oss va på igår.

Tema: HOT CARIBBEAN  NIGHT
Talk about Hula-hula & Palmtrees för hela slanten!! Lägg gärna märke till den bredbenta, rosa plastflamingon på bild två.

Annars så hörde vi att Courtney Love skulle byta namn nu i dagarna. Eller, vad vi förstod så har hon inte riktigt bestämt sig för om hon ska heta Courtney Love Mellencamp eller Big Baby Jesus. Aouch, svårt beslut det där. Ungefär som att välja mellan pastöriserad lättmjölk och utspädd gin & tonic.
Pest eller kolera?
Najty najty på er honeys ♥
XOXO//

Opposites attract

Det var längesen vi kände oss såhär OLIKA. Idag, dear friends, så är vi ett bakfullt ägg & en pigg mört.
Off to work - wish us luck!!



BURN bitch BURN.

Men hey peeps!
Vi har idag kommit fram till att fördelen med vårt skitjobb, e att MAN RÖR PÅ FLÄSKET som fan varje dag!! Och det kan ju va rätt lämpligt nu när beach säsongen snart infinner sig. Inte för att vi bryr oss sådär onödigt mycket om lite fläsk, men ändå liksom. Bakfylle-pizzorna sätter sina spår damn it!! Annars så tillhör vi dem som VÅGAR VÄGRA svettäckel gymnastik, alltså ni vet när man står på nåt unket gym nånstans och tränar i grupp med 10 hurtbullar. Fabulous, funkar säkert kanon för vissa men, No thanks. Det finns ju grön skön natur utanför att spritta omkring i, så varför inte?!?!? När vi e back in LA, så tänkte vi svettas ut lite fylle-ångor genom att köra HIKING i Runyon Canyon.
(Hiking = an outdoor activity which consists of walking in natural enviroments, often on hiking trails. It is such a popular activity that there are numerous hiking organizations worldwide. The health benefits of different types of hiking have been confirmed in studies.)
Oh HELLO nya hälsosamma liv!! (??????????) Höhö.

However dudes, så hitta vi några smaskiga badkläder att gömma fläsket i:
YUM-YUM!!!

Nähäpp, nu kanske vi skulle ta å slå till på lite chokladtårta? Eller en drink, kanske två?
Det är ju ändå Torsdag.

OVER N' OUT/

Sharon Osbourne gör brevpress av tuttarna

"Hon är trött på sina gigantiska bröst och nu vill Sharon Osbourne ta ut inläggen. Silikonet ska istället bli en brevpess som hennes man Ozzy Osbourne ska ha på skrivbordet. - de passar bättre på hans skrivbord än på mitt bröst, säger Sharon. I Juli lägger hon sig under kniven"

Vilken fin-fin sommarpresent fabbror Ozzy får!
Helrätt med återanvändning tycker vi.
Undrar om det går att göra popcorn-skålar?

Halvlek!

Oh yes, half way to weekend idag då darlings! Nån som firar?!?! Vi gör tyvärr inte det. Inte idag. Fast vi kanske borde..? Hörde på nyheterna att jökul-jäkel-whatever vulkanen hade lugnat ner sig, och att de flesta flygplatser börjar öppna igen. MEN THANKS!!! En stenbumling ramlade precis från våra hjärtan. Faast, man kanske inte ska ropa hejsan svejsan förrän man kommit över bäcken.. eller bron eller vad fan man nu säger. KEEP IT QUIET hädanefter din dumma dumma vulkan!! Annars får du med systrarna TERROR att göra. SPANKING!!!

Förresten, är det normalt att börja tänka på vad man ska ha på sig MER ÄN TVÅ VECKOR innan ett big time party??? Alltså vi menar tänka på=nojja över/få ångest?!
Åh. Kära världsproblem.

'Cocain nose and trendy clothes, gotta send her to rehab
She found out she's got no soul but it really doesn't bother her
White trash queen, American dream, oh what a role model
throwing a fit, making a scene like no tomorrow'

Höhöh han ser så jädra goofy ut här sångarn, men slutet på videon e sjukt bra.
Blodigt och alldeles, alldeles underbart.

SKÅL PÅ ER!
..and beware of the claw!!
XOXO/

White line Fever.

Eeye! Vi vaknade imorse och kände sådant HA-BEGÄR så att vi nästan dog. DET ÄR SVÅRT friends, svårt så in i h-e att hålla spargrisen i schack i dessa tider!!! Det finns en brawd som designar riktigt snygga grejjor, Lena Qvist heter hon, och henne tänkte vi tipsa om här och nu. She's an upcoming star! Tänkte eventuellt tigga till oss lite brallor å diverse innan vi drar iväg, det vore fint som snus. Amen kolla bara då!!!!
Aoow ♥

Catch'ya later peeps/

Tacky Tuesday

Tudeloo på er!
Det är med lite sveda, rätt så mycket värk och HELL of a sko-skav som vi möter den här aftonen. Så kan det gå när inte haspen e påå - eller rättare sagt; så kan det gå när man vägrar ha FOTRIKTIGA (?) SKOR på ett betonghårt jävla fucking skit-golv!! Who cares. Vill man va fin får man lida pin, som det heter. Vi har fortfarande inte riktigt hämtat hem hjärnan sen helgens partaj som ni kanske förstår??? Och trots att det bara är TACKY TUESDAY idag, så kan vi inte låta bli att börja fundera på vad som händer härnäst i kalas-kalendern..? Tyvärr så ska vi vara rätt mycket på olika håll den här veckan/helgen. And it sucks!! Ena halvan ska festa i dagarna tre, medan den andra halvan knegar som en besatt för att TJÄNA IHOP VÅRT LEVEBRÖD. Fyy Fan. Life's unfare sometimes.

Vi fick veta idag, att vår lövely friend Jesse ska köra med sitt nya band Rocksugar Download festivalen i sommar. GRYMMISH!!! Kan va värt ett besök hörrni, lätt!!!
LINE UP:
AC/DC, Rage against the machine, Aerosmith, Deftones, Stone Temple Pilots, Megadeath, Motörhead, Lamb of God, Billy Idol, Slash, Five finger death punch, Cinderella, Hell Yeah, Saxon, Ratt, BFMV, HIM, Airbourne, Steel panther, Tyketto, Enuff z'enuff, MFL MFL MFL.
Nu bli're säga hello till John Blund för våran del.

HA EN MUMSIG TISDAGSKVÄLL Darrlings!
XOXO//

Every rose has it's thorn..

...i detta fallet så är det IDIOTEN som försöker härma Fru Montazami. VI SER INGA LIKHETER, vilket skämt, vilken skandal, vi finner inga ORD!!!! Oh bad Maria-copy, may you rest in HELL!!


EDIT: Fast fan asså, hon här nedan är ju snäppet värre, en riktig needle in the eye.
VILL MAN SKRATTA ELLER GRÅTA?????? Eller bara DÖDA?!?


Sleazy come, sleazy go

Vilken day, huh?
Ingen idé att ens försöka berätta hur diverse tankar har malt i huvet idag..drives us fuckin' nuts!! Just nu är det både folk i allmänhet och saker i synnerhet som tar onödigt muchos energi. SÅ BAJS PÅ DET!!! Sitter fint med en bildkavalkad av gamla memories såhär på måndagskvällen.

Behöver väl inte tala om hur vår evening fortsätter?!? DEN STAVAS:

OSTKROKAR, POLEDANCING, TOFFSAR, BOTOX och EN JÄVLA MASSA GLITTER &

GLAMOUR!!!

oho yes.


Take care folks!

/XOXO

Cloud of worries

FAAN. Inte nog med att det är skit-Måndag today, den där jävla vulkanen på Island (?) får för sig att fortsätta spy aska. Fler flyg inställda, GAAAAH, inte annat än att man får jävligt ont i magen!!! HUR LIGGER LÄGET OM NÅN MÅNAD LIKSOM?! Vi skulle ju avlida om de säger att vårt flyg till LA är inställt pga nån förbannad vulkan. Snacka om force of nature!!
För sjutton folks, HÅLL TUMMARNA, håll tummarna tills de blöder!!!!

Peace/

Just another duckface in Hollywood

Goodevening peeps!
ikväll har vi bland annat roat oss med att spana in norways version av 'Hollywood fruar'. WEEEHAA! Vilket fabulous söndagsnöje. Klart att vi fann några nya favoriter, en av dem, Beatrice Prochazka, kallas norges svar på Anna Anka (-högst osannolikt faktiskt, ingen, INGEN klår the duckface för fan!!). Lustigt nog så kom vi på att vi träffat just denna brud massa gånger när vi besökte hennes butik, Bizzy B, på Hollywood Blvd. Hon är en gammal avdankad playmate från Norge, numera rik buisness-woman och gift med en former Chippendale strippa. Så det kan gå.
Hur som helst så har hon lyckats bra med butiken, riktigt mycket HOT STUFF!!!!
Nu dear readers, fortsätter vi denna natt med FILMTAJM & GÖÖÖDIS.
Puss Hej och Rawk on.
ps. den här bilden ligger egentligen under kategorien CENSUR i vårt bildarkiv. Men ähh what the häck. MORE NIPPLES TO THE PEOPLE!! ds.

Dagens Man: La Chapelle

Om vi nu mot all förmodan (??!) skulle få bli avbildade för eftervärlden sometime, så är den ende rätte mannen för det jobbet Mr. David La Chapelle. Hans foton är sjukt grymma, lagom bisarra och härligt färgstarka, som fuckin' magi!! Han har gjort några heta porträtt på bla: Marilyn Manson, Amanda Lepore, Pam Anderson, Tommy Lee, Carmen Electra & Dave Navarro, Courtney love, Andy Warhol, Anna Nicole, David Bowie, Gene Simmons, Rob Zombie, Red Hot C.P, mfl mfl. Check it out!!
MUMS!!!!

White Lady's Sunday.

..vi osar fortfarande party i håret, duschen känns liksom för långt bort denna söndagsförmiddag. Fem meter från sängen är för mycket för ett par trötta fest-trampdynor!! However, vi känner stort behov av en TOTAL make over just idag. FY FAN det är knappt man vågar kolla sig i spegeln hörrni!! Sen när blev man så gammal att hungover'n varar i flera dagar efteråt???? Holy cow.
Vi har sagt det förut - men nu fan blire nån vit vecka eller två. VIT VIT VIT. Starts today med en fet tandblekning från Dentaworks! Nån som har testat????
LATER darlings/

Angels from Hell

Yoho folks!
Klent med updates såhär på helgkvisten, med all rätt ska vi säga. För JÄÄÄVLAR vad bakis-skakis vi är idag!!!! Lång partyday igår, från ungefär 18 på kvällen till 8 på morronen. Liite aningens för länge än vad våra stackars fötter pallade med. Men skam den som ger sig, så att säga! Höh. Anyways, vi tyckte väl att kvällen i det stora hela var SÅDÄR bra. Grym spelning, sjukt mycket folk på efterfesten - vi satt i insläppet med en gästlista på 330 pers, och inget av namnen stod i bokstavsordning!!! Ni fattar ju själva folks hur jävla lång tid hela kalaset tog. Bland gästerna fanns bla In flames gubbarna, hela bandit rock crew och HELLS ANGELS. Don't mess with the Angels from Hell!!!!! Vi drog en och annan shot ihop med änglarna, bara för att visa oss från vår bästa sida, eller nja, njäe.


Vår tattoo-artist e mannen till höger med kaninöron


Kan ni tala om varför man ALLTID glömmer av att ta fram kamerajäveln när man e ute????? vi hade ju tänkt ta massa pics, men inte fan blev det så. Jaja, skärpning next time!!!


Nu ska vi be att få tacka för oss. Vi slänger in handduken, lägger oss på sofflocket och frossar godis, ungefär det enda som fungerar en dag som denna. Inga återställare här inte.


HAVE A LÖVELY LÖRDAG peeps!

PEACE OUT/


Here we go!!!

NU KÖR VI, JÄDRAR VILKEN FEST DET KOMMER BLI!! HÖRS LITE SENARE LOVERS. MWAAHH!!

Got our high heels on, and our dirty shirty

Skepp o'hoj darrlings!
Idag är vi lite tapprare än igår, dock lika förbannat trötta - om inte TRÖTTARE!!! Nu e det ju inte tänkt att vi ska tråka ut er med vårt tjat om hur slöa vi e hela tiden folks, näedå. SÅ VI SÄTTER PUNKT för detta now. Punkt slut.

Vi har förberett oss storslaget här hemma i eftermiddag, inför morgondagens PARTEYY TIME (Bla färgat bort en utväxt som skulle göra Kissie grön av avund). Och precis som om det inte vore nog, så fick vi även tummen ur röven och bokat in två TATTOO-TIDER den 5:e Maj YEEEY!!
Vi spottar inte i glasen, och vi backar inte för nålen heller!!!
Pleasure & Pain is our middlenames, ladies and gentlemen.

Med denna otroligt sköna (?) uppdatering, så tar vi våra tröga hjärnor under armen och hoppar into bed. Vi tänkte drömma lite Dirrty. Ja alltså om Dirty Shirty - HETA TRÖJOR! VILL HA!!!

Spanking & G'natt


Very Important Persons är törstiga!!!

One step closer to HELG!!!
yeeeeaaahhh!!!! Törstig törstig törstig
Puss på er/

Out of order.

Okey, vi säger bara såhär folks: TODAY IS OUR BRAINS WAY OUT OF ORDER. PEEEP.
Och då har vi inte ens vart ute och festat jöh!! Yeeses. Det är alltså bevisat, FÖR mycket jobb kan leda till överhettning i huvet. Fast de e ju ingen nyhet i och för sig, vi känner oss rätt koko-wacko var och varannan dag nu förtiden!! Så därför ber vi er kära readers, att ha överseende med detta smått flummiga inlägg. vi vet inte riktigt exakt vilka tangenter vi råkar trycka på.. bähää.

DAGEN I KORTHET:
♣ vi har jobbat röven av oss. HOLLYWOOD HOLLYWOOD HOOOLLYWOOOHOD.
♣ vi har ätit bisarrt fattig crappy lunch, ur en ännu crappigare lunchlåda.
♣ vi har önskat oss härifrån ungefär 210068996645 gånger.
♣ vi har skällt på onda tanter på jobbet - KÖPGALNA KÄRINGJÄVLAR!!
♣ vi har lyssnat på DISTURBED's 'Ten thousand fists' för att släppa ut vissa aggressioner
♣ vi har gått på toa ca 56 gånger.

That's about it.
För övrigt så tänker vi ladda om inför helgen, då jävlar blir'e åka av!!!!
Tack å Hej for now/

Jobbigt läge

Vi SITTER PÅ JOBBET OCH SVÄR- FAAN VARFÖR FÅR INTE VI VA UTE Å LEKA NÄR DOM ANDRA BARNEN FÅR???! BUHU

SSMF news

Hell-o friends & Lovers!
WEEEEOOOOE VILKEN BLOGGABSTINENS vi har haft idag!!! rätt å slätt så räcker tiden inte till, när man tror man har hur mycket jävla tid som helst. Konstigt?

Det är i alla fall med BIG BIG GLÄDJE som vi läser att Slash blir näste man att hyllas på den årliga SSMF. Yey vilken grym fest det kommer att bli!!! Nu väntar vi bara på Line-upen för resten av festivalen, har en känsla av att den inte blir direkt tråkig.


"MUSIC NEWS: - Legendary rock guitarist SLASH is to be honored at the third annual SUNSET STRIP MUSIC FESTIVAL (SSMF). SSMF will celebrate Slash, who is synonymous with The Sunset Strip, for not only his contributions to the history of The Strip, but to the entire music biz as well. The tribute event kicks off the three-day music fest and honors icons who have made an impact on the legacy of The Sunset Strip. The August 26 event will take place at the House of Blues Sunset Strip. And, the City of West Hollywood will also declare Aug. 26, 2010, “Slash Day.”

“I am sincerely overwhelmed to be the recipient of the Sunset Strip Music Festival honors! The Strip and West Hollywood have been my stomping grounds since I was a little kid,” noted Slash. “I grew up in and around the music scene here. It is where I got my start in the music business and where I still feel most at home. Thank you so much.”

Well known for his skillful, soulful hard-rock guitar solos, Slash’s career has continued to grow from his early days performing at the Whisky A Go-Go with Guns N’ Roses to his work with Michael Jackson (“Black And White,” “Give In To Me”), Ray Charles, Stevie Wonder and directors Quentin Tarantino and Darren Aronofsky (core contributions to the “Jackie Brown” soundtrack and the signature sound of the score to “The Wrestler”).

Slash attributes his love of music and exploring spirit to his childhood in England, where his father introduced him to the sounds of the Beatles, Rolling Stones, Yardbirds and other classic rockers, and groundbreaking acts. He got an insider’s view through his teen years after the family moved to Los Angeles, his father a graphic artist who worked with David Geffen for such artists as Neil Young and Joni Mitchell and his mother a costume designer for many top pop artists. Practically on a whim, he and friend Steve Adler started playing music together; Slash on guitar and Adler on drums. In the early ’80s, influenced by such bands as Lemmy’s Motorhead, they er formed a band, recruiting bassist Duff McKagan. Within a year, with the addition of singer Axl Rose and guitarist Izzy Stradlin, the effort grew into Guns N’ Roses, and by the end of the decade had changed the course of rock history.

Slash has also lent his talents to bands Slash’s Snakepit and the Grammy Award-winning Velvet Revolver as well as a self-titled solo album, which features guest spots from artists including Ozzy Osbourne, Fergie, Lemmy, Wolfmother’s Andrew Stockdale and Adam Levine among others, set for release on April 6.

Previous SSMF honorees include Lou Adler, Mario Maglieri and Elmer Valentine, who helped shape the live music experience on The Strip with the creation of The Roxy Theatre, The Rainbow and the Whisky A Go-Go, and rock icon Ozzy Osbourne, whose first USA performance was at the Whisky with Black Sabbath in 1970.

More details about the Sunset Strip Music Festival 2010, including artist lineup and ticket information, will be announced."


Iiih, vår tråkiga tisdag känns genast lite mer FAB!!

Åjo, det krävs minsann en man med Slash's klass & stil (..?!) för att få oss på humör, det ska ni veta folks.

Förresten så har vi kommit fram till att gamle geten Axl Rose ser ut ungefär som vår Farfar nuförtiden. Speciellt i det här klippet.


PUSS PÅ STJÄRTEN - STAY BAD!

XOXO//


Kiss & Make up

Oh what a LÖVELY day. Idag har vi fått lite sunshine i våra bleka nyllen, ÄNTLIGEN!!!
På tal om blekansikten - hittade ett nytt sweet sminkmärke som man vill köpa endast för de söt-pötiga förpackningarna! Aawww. Undra just om innehållet e lika najs som utsidan??

Man ska inte låta sig luras nämligen folks!!! Vi inhandlade massa mejk från Kat V.D's collection på sephora i LA, bara för att vi diggade förpackningarna så mycket. MEN FY FAN VILKEN SKIT rent ut sagt!! Waste of money.
Så nu vet ni det.

För övrigt då, jo vi laddar inför kvällens efterlängtade FRU-AVSNITT. IIIIh, Päivi ska köra poledancing, kommer ostkrokarna som vi käkat att åka upp ur magen igen????! Det är frågan. Don't miss för allt i världen people!!!

Kärlek & Respect
♥XOXO♥

Rockstar's Wildside

Morning!
Vi fick just nys om ett underligt event i Maj. Det ska tydligen hållas en 2-dagars festival (?!) inne i berget next to our house. ETT BERG?!? Hur fan går det ihop?? Tänk om det blir stenras av decibelnivån och alla dör..? Höhö.
Anyway, det är ju rätt så nice med gångavstånd till festen i alla fall. WALK in - CRAWL out liksom.
Såg att Tracy gang pussy boysen ska lira! Vi hade otaliga crazy party nights i LA ihop med deras skojige manager 'Riff-Raff' aka 'The man'!!! Helskön fransman alltså!!!!
"Sooo baziclyy aj emm öhn lycky frrrench duude"

MEEOW.

Nu blir'e ut i solen guys!!!
AU REVOIR//

BBQ med Mr C. White

Hey'all!
Ikväll firar vi (IGEN!!). The sun is shining, livet leker, och ENDAST 63 dagar kvar till avresa - vi har all anledning att vara happy crappy!!! På festen i afton så är det vi två och Mr C. white. En riktigt jävla bra vän att lita på när det vankas party!!
Under the bridge IRL


Anthony is one HOT ASS!!!!

Hur spenderar ni en sunny evening som denna peeps?!

XOXO/

Bite the bullet

Action action, we wan't satisfaction!!!!
Shit, vi trodde att vi hade vädergudarna på vår sida idag men ICKE SA NICKE. Precis när grillkäket var inköpt, så tro fan att det börja regna!!! Jävla skit. Vi fick snabbt ändra planerna, som tur är så e kyckling inte det svåraste att tillaga. Här folks, här ska ni fanimej få ett recept som heter duga:
SinsSisters Chicken a 'la mögel
♥ Stek några kyckling fileér tills de fått färg
♥ Vispa ihop 5 dl créme fraiche & 2 dl grädde, ca 1 dl soya och ngra matskedar sambaloelek, smula över mögelost
♥ Lägg kycklingen i en ugnsfast form och häll över såsen, ställ in i ugnen 225 grader, 20 min
♥ Servera med rice el klyftpotatis - MUMMA!!!!!!
Dryck till detta: Något med hög alkoholhalt givetvis. Typ FISK shot.


Happy Saturday motherfuckers!!!

PUSS & KÄRLEK/

No headline needed.

MEN OOOOOOOH!!!!!
Kolla bara på dessa:
Det är ju så att Transan Lady GaGa ligger i lä. Vi gillar't. Hell yeah!!!

HA EN MÖMSIG MORNING sugarcups ♥
Later/

Friday night and we're alive

Weehaa gott folk!!! Äntligen FREDAG.

DAGENS LISTA:
1. Det har vart helt fuckin fantastiskt väder!
2. Vi har jobbat i ungefär 12 timmar i sträck
3. Vinet sitter som en SMÄCK i magsäcken (och levern också för den delen)
4. Hanna har bränt sig på handleden (!!?) när hon plattade håret imorse
5. Sara har insett att hennes framtida husband är jävligt lik Phil Varone.
6. Vi har hört att det ska bli GRILLVÄDER tommorrow. Då blir'e fram med grillkolen, biran och solstolen!!!!

SKÅÅÅL PÅ ER PEOPLE!
XOXO//

LDD

Long Day Deluxe.

Oh holy lord alltså, ni skulle inte vilja vara i våra skor idag.
Vi har en lååååååååång dag framför oss. Ikväll så drar vi några vinare, som tröst!!!!
MJAOOW.

Ha en underbar dag lovers!
Peace/

Fake it til' u make it

YO!
Helgen närmar sig med stormsteg och det gillar vi. Tyvärr så händer det inte så mycket just denna weekend, mest booooring work as usual. Fan det känns nästan som om fötterna växer fast i det där jävla butiks golvet!!! Man kan ju lika gärna ställa dit en tältsäng och sova över juh. Typ; tjing tjing på morgonkvisten när man släpper in kunderna, smårufsig i huvet och med morningbreath. Shit, vilken mardröm. Eoow.
Hur som haver, VI E PARTYSUUGNA folks!!! Hade vart grymmish att dra till Hufvudstaden här framöver och spana in Crazynights samt Sthlm Rock out. Men vi får dessvärre överlåta det till alla er LÖVELY ROCKCHIC's. Drick en bira eller tio för oss med hörrni!!!
Nästa helg är det dock vår tur, då blir det värdinnejobb för All Ends först, och sen en helvetes massa sprit hela natten. GRATIS dessutom. Finemang!

Idag så har vi för övrigt haft en ingående (?) diskussion om popnörden Brolle 'Elvisfrillan' junior. Eller ja, Brolle kort o gott som han tydligen väljer att kalla sig. Nu kanske ni kära people, undrar varför i helvete vi lägger ner tid och energi på att diskutera en så oväsentlig person? Det ska vi tala om. En av oss ramlade nämligen över en artikel om honom, idag på lunchrasten..
..Och vi bara undrar liksom VEM fan han tror att han är?? A FUCKING ROCKSTAR?!? Typ hallå, sjöng han inte i Dansband eller nåt sånt innan, eller VAR kommer han ifrån?
'Brolle's nya vågade, rockiga stil'. HAHAHA jo man tackar. Vi avlider, FULLKOMLIGT. Det är så ironiskt det där, när männsikor helt plötsligt bara 'får för sig' att bli rockiga.
You're born with R'N'R in your vains - or you're not. Simple as that.
Fan för de jävla mode-idioterna som sitter och bestämmer om vad som är inne eller ute. De trampar ju oss rätt i nyllet!!! Hela den här Rock-mode-trash grejen har blivit så himla exploaterad, tror inte ens att hälften av dom som klär sig i bandtischor och nitbälten och hejsan hoppsan, vet vad ROCKMUSIK egentligen är.
ÅÅÅÅH. Ojsan vad detta inlägget blev långt då. Anyway, ni fattar nog poängen, förhoppningsvis.
Vad Brolle beträffar, så kan vi meddela att han även leker rockstjärna IRL. Med råge. Inte för att det kanske var intressant. Men, ändå.
tihiii jag skaffar sleeeve och blir sooo rock n' råååll

Gonatt & Ajöken på er!
LOVE//

Death in Vouge.

Gaah vad tidigt vi e uppe idag. Det är rent av förjävligt!! Meen, låt gå för denna gången då.
Vi blev faktiskt lite happy in the eye när vi upptäckte att Föralltid tjugoett har fått in rätt mycket heta grejjor. Och vi gillar't för det är så SNUSKIGT BILLIGT!!! Det finns typ miljarders butiker runt om i LA, och vi kan väl säga att det blev vår saviour förra gången, när alla kläder vi hade ramlade sönder och samman. Don't ask why.
'Puppets without strings, now join the show
demons without wings - we are DEATH in Vouge'

GODMORGON PÅ ER FOLKS!!
Later/

Duckface vs. SinSisters

Good evening peeps!
Med anledning av kvällens festliga program, så tänke vi ställa fru Duckface mot väggen genom att kontra med våra 6 bästa hälsotips.
Here we go:

Anna Anka:
1. Var noga med vad du äter

SinSisters:
1. Skit i vad du äter

Anna Anka:
2. Gör träningen till en del av ditt liv

SinSisters:
2. Gör festande till en del av din vardag

Anna Anka:
3. Krångla inte till det när det kommer till mat

SinSisters:
3. Var inte kräsen när det gäller alkohol

Anna Anka:
4. Variera din workout

SinSisters:
4. Variera dina sexpartners

Anna Anka:
5. Unna dig avkoppling

SinSisters:
5. Unna dig nya underkläder i läder

Anna Anka:
6. Vårda din insida

SinSisters:
6. Vårda din utsida


Vi förbehåller oss rätten för eventuella ändringar.
(ps. om det är nu är nån som är riktigt jävla trög därute, så får vi väl tillägga att allt är skrivet med en touch of humor)

TJINGELING!


Hell bent for leather

Fan, idag har vi stött på ett världsproblem. Det börjar bli jäkligt svårt att veta vad man ska klä på sig på morgonen, vi VÅGAR VÄGRA REGNKAPPA liksom. Vad ska man ta för jacka om man inte vill sweat like a pig, inte bli blöt, och inte inte heller frysa arslet av sig????!! hmmmm.
LATER/

LA woman.

Heyee!
Shit vilken fullspäckad day det har vart alltså. Men en bra sådan får vi nog lov att säga! Skit-regnet som stadigt spöar ner får oss liksom bara att rycka på axlarna, whatever. Ös på bara. Infact, DET KAN REGNA HUR JÄVLA MYCKET DET VILL, för snart drar vi härifrån!!!!! Detta pissiga jantelags land. Buh-bye!!
Vi skulle faktiskt vilja passa på att klargöra en sak angående bloggen här. Den skapades först och främst, av den enkla anledningen, att vi drar iväg till LA (tillbaka till - kanske man ska säga, som vi har längtat) och kommer förhoppningsvis stanna där ett tag. According to our plans. Och då tänkte vi att, det kan ju va kul och skojsigt att dela med sig av diverse wacko things som händer där borta i Hollyweird! Eller hur????!?!
SÅ, det vi vill komma fram till är: SLUTA INTE LÄSA FÖR GUDS SKULL PEOPLE, det roliga har inte ens börjat!!!!!
Fint. Då är vi överens.
Med detta sagt, så tänkte vi vara riktigt patriotiska och gå till sängs i varsin I♥LA t-shirt.
Nu har vi ju såklart ingen bild på det, men ni får en annan istället.

G'natt på er friends & enemies!
XOXO/

Slash till morgonkaffet

Morrn morrn!
Vi skuttade upp ur sängen idag, väldigt nyfikna och ivriga.
För idag people, så släpps ju SLASH'S (bäst beskriven som en gitarrspelande gubbe med svart krulligt hår och hög hatt, en gång medlem i ett av världens bästa rockband Guns 'n' Roses, - för er som inte har koll) nya soloalbum. Och OJ vad det har skrivits om detta i diverse tidningar/bloggar unt so weiter. Vi fullkomligt skiter i vilket, JA han samarbetar med Fergie från Black eyed Peas - SO WHAT?!? Karln är ju ett musikaliskt geni, klart att han vill vidga sina vyer.
IT SOUNDS FUCKI'N GOOD, eller vad tycker ni?!?



'Slash' Tracklisting:
01. Ghost (Ian Astbury)
02. Beautiful Dangerous (Fergie)
03. Nothing To say (M. Shadows of Avenged Sevenfold)
04. Crucify The dead (Ozzy Osbourne)
05. Promise (Chris Cornell)
06. By The sword (Andrew Stockdale of Wolfmother)
07. Doctor Alibi (Lemmy Kilmeister)
08. Saint is A sinner too (Rocco De Luca)
09. Watch This (Dave Grohl/Duff McKagan)
10. I Hold on (Kid rock)
11. Gotten (Adam Levine)
12. We're all gonna Die (Iggy Pop)
13. Starlight (Myles Kennedy)

HA EN FABULOUS DAG HÖRRNI!!!

Catch u later,
Peace out/

We wan't a Nasty Gal!

FUCK! Insåg just att det finns ytterligare ett fantastiskt ställe att spendera pengar
som egentligen inte existerar på.
Pengar som ligger där förnöjt och flinar i spargrisen. Eeeoow SLUTA FLINA, SNART BLIR NI DOLLARS ERA TEASERS!!!

Näe men kolla här hörrni. Smells like the 80's. Litegrann som en gammal video med skid row.
Åh, vad alldeles, alldeles underbart!!
Droool ♥

Only fools rush in

Hell-o monkeys!
Visst e det en märklig dag idag? Det är inte Söndag eller Måndag, utan something in between. Vilket vi inte grinar över direkt. Det enda som får oss att fälla några tårar är att Fruarna är inställda today. Kiss-kass!

Så, en eftermiddag som denna kräver ju lite entertainment inte sant? Därför har vi rotat i Archive-X, och tänkte bjussa på en gammal (-LÄS GAMMAL-) preskriberad musicvideo som vi gjorde för rockräven Joe Lynn Turner (Rainbow, Deep purple bla). HEHEH, detta gott folk, måste vara bland de sämsta produktionerna som gjorts i världshistorien!! Om ni kollar noga så e det en massa missar och tabbar, plus att bruden som 'spelar huvudrollen' är ZERO engagerad. Dessutom så var hon liksom hämtad direkt ur TOP GUN eller något? Fast vi ska nog bara hålla käften om det där. För själva så ser vi ut som nånting katten har släpat in, efter sju svåra år i rännstenen. THANK U GOD FOR CHANGES!!!
Det var verkligen inte alltid bättre förr.

Yngwie Malmsteen & Joe L. Turner back in da days


En annan video feat. SinSisters kan ni se här.

SPANKING/


kinder-garten konsert?

Klubb: Konsert TOP FLOOR
Tid: ca. 19:30
Pris: 170:-
Ålder: 18 år
Förband: BABY JANE+NASTY IDOLS
OBS! Öppnar kl 19.30

MEEEN URSÄKTA!?! Vafan, ska de lokala DAGISEN dit o kolla på sleaze eller??? Vad hände med 'vi hinner dra en bärs eller tre, sen går bandet på vid 23.30'???!
Vi har juh precis kommit hem från jobbet vid den där tiden. Upprörande.

SinSisters w. 3/5 Baby Jane

Döden dör hårt

Tjing tjing people!
Tro't eller ej, men vi har överlevt ytterligare en dag in the chicken sign. Fantastiskt. Men fan vad dött det är idag då? HALLÅÅÅÅÅ?! Har alla gått i påsk-ide, eller vad fan ere frågan om??? Knappt en enda kotte på jobbet, inte på stan, eller i mataffärn heller. WEIRD. Till och med bloggarna verkar ha stuckit ner huvet i påsk-sanden idag. KOKO?
yeye. vi får anta att de flesta ligger hemma i sängen, orörliga, med skallebank och äggförgiftning.
HAHAHA så går det när man FIRAR!!!

Hittade lite mumsigt som vi gärna hade fått i vårt påskägg
(ok, det var sista gången vi använde ordet PÅSK i den här bloggen, promise):

blogshit

COME TO MAMA pleeaze!!!!


Tyvärr så tänkte vi, gott folk, att även vi skulle gå och dö nu. Som små mulliga björnar kryper vi in under våra duntäcken och går i ide tills någon knackar på och säger -heeey time for LA duudes!!!! Då jävlar får vi eld i röven.

Och när vi nu ändå e inne på och snackar död, så fann vi den perfekta godnattvisan för aftonen också. Här med H's gamla dejt Andy Bergh i huvudrollen - AS DEATH HIMSELF.



Adjö - now we DÖ/


Shit happens when you party naked.

Toudeli-ouu!
Herrejävlar. Vi har idag bevittnat kycklingarnas högtid med följande: Påsk-ris, Påsk-kärringar, Påsk-brasa, Påsk-godis, Påsk-hare, Påsk-kram, Påsk-mat, Påsk-fjädrar, and now: en redig Påsk-sup. En VÄLFÖRTJÄNT sådan också!! Helt ärligt, är det inte lite överdrivet allt det här med fjädrar och ägg o brasor o skit?? vi menar, ALLA vet ju att påskharen inte finns på riktigt?! Det är ju nästan samma hysteri som i Juletid, for god sake. NÄÄJ, Jultomten finns inte heller (förlåt baarn men det är den bistra sanningen).
Det ringde på dörrklockan i eftermiddags, och när vi öppnade så stod där två små utklädda ungar och tiggde godis. De såg nästan spöklikt vuxen-häxaktiga ut. Vid lite eftertanke så fattade vi att det inte var 'Trick or treat', utan faktiskt Glad påsk som de ville förmedla de små liven. Vi gav dem några torra russin ock smällde igen dörrn. GLAD PÅSK!!

Ikväll så är det ju också en AFTON. En påskafton brukar i regel innebära för vår del, att vi super skallen av oss. Tyvärr så har vi tackat nej till alla trevliga invitations runt om i landet, även om det suger i partytarmen!
HAHAHA!!! Neheej då, vi luuuras bara. För sanningen är den folks, att vi har inte blivit bjudna på en enda sketen fest ikväll. Vilket iofs är kanoners eftersom vår väckarklocka ringer tidigare än tuppen tomorrow. Så vi väljer att knapra choklad-ägg här hemma i soffan och inse att; imorgon är en annan dag. FORTFARANDE PÅSK. Hell.
XOXO/

She's a feeder

..våran morsa alltså. MATKOMA är det enda rätta ordet for now. Därav den dåliga updaten, sorrryyy peeps!
KOLLA BARA HÄR:
DET KALLAR VI FAN PÅSK på hög nivå!!!!!
Har inte riktigt fattat varför man firar denna underliga högtid överhuvudtaget? Nåt om Jesus var det va? Men om det handlar om Jesus, VART 17 KOMMER ALLA KYCKLINGAR ifrån???!?!
Vi fattar noll. Så om nån kunnig soul därute kan tala om detta så blir vi lite klokare.
Idag skiner solen och vi drar (motvilligt!!!!) off to work med solglajjerna i högsta hugg. Har en vansinning lust att TRÄNA bort FLÄSKET idag, av nån konstig anledning..?! så vi pumpar på en låt som gör oss sådär lite lagom arga.
Venice Beach 2010 - HERE WE COME!!!!!


Later on lovers/


Glad heavy metal påsk!!!!

Vi firar med att knäcka ägg och jobba asset av oss!
VAD GÖR NI FOLKS?!?
'She don't need nothin', my baby want's to ROCK,
Face, lace, shades -  BLACK LEATHER!!!'


Questions & Answers

iiih vad kul det är med frågestunder folks!! Här kommer det lite svar på questions som några av er har ställt.

vad jobbar ni med?
Vi jobbar i klädbutik, inom samma kedja fast i olika butiker.

vart bor ni?
GOTHCITY!!! Sveriges framsida. Gött mos änna.

några dolda talanger?
Hmm..Sara e en JÄVEL på singstar, hon spöar alla, ALLA!! Hanna kan vissla som en gök med tungan. Och SAMTIDIGT svepa en vinare - på mindre än två minuter!!! muhahaha, näe det sista var ett aprilskämt.

favoritband/artister?
Holy shit, listan kan göras OÄNDLIIIIG!! Men ok, här har ni ngra:
Hell yeah::DISTURBED:::Guns N roses:::Poison:::Faster pussycat:::: Hanoi rocks::.Vain::Johnny Cash:::Social distortion::Pretty Boy Floyd::AIRBOURNE:::Winger:::Murderdolls::Slipknot:::David Bowie:::volbeat:::Five finger death punch:::Nine::: Motörhead:::Nashville Pussy:::Kid ego:::Skid row::Deathstars:::Dropkick Murphys:::Hatebreed::Danzig::Pantera:::Hellacopters::Danko Jones::Mustasch:::D.A.D.:::Foo fighters:::Twisted sister:::Cinderella:::Crashdiet::Stone Sour:::Backyard babies:::Texas Terri Bomb!:::Courtney Love:::Maryslim:::Towers of london::Rolling stones:::Nirvana:::Misfits::::Metallica::In flames:::Supersuckers :::KISS:::Mötley crue:::AC/DC:::the ramones:::Turbonegro::The distillers:::LA GUNS::::Judas priest:::Ratt:::Zodiac Mindwarp:::New york dolls:::Pearl jam :::Buckcherry:::Juliette and the licks::Duff McKagan::Britny Fox:::Accept::Betty Blowtorch:::Alice in Chains:::Velvet Revolver:::69 eyes::Stryper:::Steelheart::warrant: MFL MFL MFL!

Skriver ni båda i bloggen eller är det bara en av er, och i så fall vem?
Båda of course!

♦Hur många gånger har ni varit i LA?
Sadly enough, en gång. Andra rundan nu i Juni. Fast i våra tidigare liv så bodde vi där såklart!!

GE OSS MEEER hörrni, smattra på!!

XOXO

Tattoo Thursday

Hey'alll!!
Hur har ni det?
Idag kan vi meddela att SNUVAN är på väg att ta sitt pick o pack och dra (till varmare breddgrader?).
Det tackar vi för! Inatt hade vi långa drömmar om INK, alltså hur många TatueringsProjekt kan man ha på G egentligen??? VI, kära vänner, kommer end up like KATTIS Von D om vi fullföljer allt det här vi har i tankarna!!
Denna månaden blir två projekt klara, som vi skrev i ett tidigare inlägg.
Sen tänkte vi fortsätta lite smått nere i LA.
Blir nog lite old school, rosor, pin-ups och skulls. Eventuellt en text 'Hollywood' skrivet som i New York Dolls loggan här nedan.


PLEASURE & PAIN!!!!
Är det inte det livet handlar om så säg?!

Ha en fabulous dag folks!

LATER/

RSS 2.0