Created by

Kvack, kvack

-'jag skulle mer än gärna torka Anna Anka i röven efter att hon har bajsat'.
Vafan, vi visste inte att Fröken Anka sket överhuvudtaget??? har hon tid med sånt??! ÄTER hon ens någonting, finns det liksom NÅT att bajsa ut?!?
Frågorna är såklart många. Just därför kommer vi fortsätta att följa det spännande dramat 'Anna Anka söker Assistent' varje onsdag kl. 20.00 på tv3. CHECK IT OUT people, förnedrings-Tv på högsta nivå!! And we like it!!!!
Hej hej på dej - i'm GAY


KÄRLEK/

SinSisters gets personal.

Eftersom vi inte har nån närmare presentation av oss här på Bloggeli-bloggen, så tänkte vi ge er lite korta FACTS här och nu.
HÅLL TILL GODO!!
Frågor på det? PEPPRA OSS!!!! don't be shy!!!

XOXO

Runaway RAIN!!

Heeeye!
Vi vaknade imorse och hade fortfarande snor i strupen. BLÄÄÄÄH.
Hoppas ni mår fantastiskt peeps?!
Vet inte hur det ser ut utanför ert förnster, men alltså här REGNAR DET som fan. Himlen har en väldigt ovanlig nyans of grey idag, och man kan ju inte bli annat än deprimerad!!! Konstigt nog så upptäckte vi det här:
Väderprognos för Los Angeles
Onsdag:
Aktuellt: Mestadels molnigt
Skurar
18°C | 9°C

Vind: N – 0 km/h
Luftfuktighet: 67 %
WHAT?! REGN in the valley of sunshine??? Hm. Det är ju nästan lite läskigt.

Vi är jävligt sugna på att se filmen om The Runaways.
ÄR DET NÅGON som vet när den rullar upp på dukarna här??? Fick reda på att några av girlsen i filmen är sponsrade av vårt ÄLSKADE Trashy också!!! Yummie!!!


Nu blir'e spotta snor. Ursäkta, men det är läget för idag.

Lite senare ska ni få smaskig info om oss, så STAY TUNED folks!!!


Puss på stjärten/


In sickness n' in health..

Hello darrlings!
Vad kul att det är ljust när man kommer hem från jobbet liksom. Ljus har man ju inte fått för mycket av det senaste!!! Känns som om det har vart en enda lååång eeeternityyy of darkness.. kanske just därför, gott folk, som en utav oss har åkt på SNOR-sjukan. Ja, vi snackar SNOR, MÄNGDER med snor. Känns som att hela skallen är en enda stor snor-loska!!! MUMSIGT va??!?!
Nää, nu ska vi inte förstöra er behagliga kväll med att tjata om en massa yuckie slem. Det vi ville komma fram till var, att VAD FAN HITTAR MAN PÅ NÄR MAN ÄR SJUK?? Alltså om man har sett alla gamla filmer som finns hemma (hmm typ ett päron till farsa firar jul?), och segat sig igenom b-serierna som rullar på tv:n dagarna i ända???
Varför kan inte dom som spikar tablåerna tänka på oss sick-people once in a while?!? Vi har ingen lust att se 'våra bästa år' och 'hem till gården'. Bara signaturmelodierna ger oss KRÄKSJUKAN. Också.

När vi va sjuka i L.A (observera:bakfylleSJUKA), då gick det jättemånga skojsiga serier på dumburken. Vi kunde ligga inne whole day long å bara käka Glass och glo på tv.

KOLLA BARA IN våra triplets här i 'Daisy of Love' (grymt smaskig realityshow) hahahaah!!!! Guys, när ska ni lära er att sluta snacka SVENGELSKA egentligen?!?!

 


Det bästa var när killarna tyckte att Daisy luktade fisk, fast dom sa det på svenska. Då översatte amerikanarna det till: 'Daisy, we love you!!'


Näpp nu friends, dax att dra täcket över näsan och plöja ytterligare nåt gammalt skitprogram på televisionen (om ni inte har nån bättre idé????) Vi återkommer förhoppningsvis UTAN snorkråkor och nysattacker tommorow.

SOLONG sugarcups/


swedala sucks!

Godafton people!
Vi tänkte tyvärr vara lite allmänt griniga idag. Vi tänkte börja med att ge majoriteten (..ok inte riktigt alla, men väldigt många) av SVENSKA-folket fingret. Alltså på riktigt, för nu jävlar får det va nog med de här svenne-fasonerna!!! Det är nästan så att man SKÄMS för att vara svensk ibland. Hur jävla inskränkta, otoleranta, dömande, trångsynta och TRÅKIGA får man lov att bli?!? Tänkte dra några exempel för er som inte fattar ett skit av vad vi menar:

♦ Om du råkar ha tatueringar (nu snackar vi ju inte en liten fjäril el nåt på skuldran), så blir du utstirrad. På badstranden, i matkön, på bussen, U NAME IT. Du är automatiskt kriminell eller något i den stilen.

♦ Om du har piercingar, så är du ett EMOKID. Folk undrar dagligen varför du har "skrot i nyllet", för det är ju inte naturligt.

♦ Om du råkar ha lite slingor i en utstickande färg i håret (typ rosa), så är du också ett EMOKID. Enligt svenska tanter så är emokid's från en annan planet än jorden.

♦ Om du är Blond och har silikonbröst, så är du automatiskt dum i huvet. Folk tror att hjärncellerna plockades ut när implantaten sattes in.

♦ Om du lägger ner tid på att sminka dig till vardags, så är du antingen ett fnask eller en FJORTIS. Du blir viftad i ansiktet med pekfingrar om att 'less is more'.

OCH:

♦ Om du inte GILLAR att använda massproducerade kläder (typ Gina Tricot) när du går ut på krogen, så blir du utskrattad. Du ska garanterat på maskerad eller något liknande, eftersom du inte ser ut som ALLA ANDRA.

Oh well, vet ni vad alla beiga torra svenne-bananer? Här får ni FINGRET!!!!!
MUAHAHAHA!!!
Helt ärligt hörrni. Hata inte det som är annorlunda. RESPEKTERA och ACCEPTERA!
LIFE IS GOOD!!!

Puss & Spanking/

Frankly my dear, i don't give a damn

Är det fest så är det. Och då DANSAR man, kära vänner! ♥ Tyvärr så har vi inget bildbevis på just dansen från i Lördags, men hey, this will do. Ni ser ju för fan att vi är glada och olagligt onyktra i alla fall!!
Kvällens höjdpunkt måste vart när vi halsade hallonshots för fulla muggar till sweet child o' mine, i en folktom bar. Helt HILARIOUS!!

Denna dag börjar lida mot sitt slut. Söndagsångesten byts ut mot Måndagspesten och vi tackar tv3 för att de valt att sända århundradets finaste tv-program på just MÅNDAGAR. Spank u very much.

Ok cupcakes, vi rundar väl av med en cameltoe.
G'natt/

The purrrfect purse

När man ligger och har söndagsångest så kan man ju plåga sig själv lite till, genom att kika på alla fabulous purses som finns därute i cyberspace.
GAAAAH. Where's our moneytree?!?!!!
Det suger röv att vara fattig.
PUNKT.
Om ni turtles har fetare plånbok än oss, så går det att hitta dessa godisar här, här & här.

Hot ass punk

Tjingeling guys!
Söndagsförmiddan spenderar vi på soffan ihop med den här donnan.
SHE'S ONE HOTT ASSS!!!

Härmed anhåller vi om att få adoptera fröken Salander.
wohoo vilken old pic vi hitta i arkiv-X!!! den bjussar vi på.

LATER on dudes/

Bearnaise farväl?

Ikväll har vi lärt oss något nytt, och det är ju alltid trevligt. Så länge hjärnan funkar.
Vi har lärt oss att man kan motverka gaser och löst poop, sömnsvårigheter och andra problems genom att veta vilken av de tre grundtyperna man tillhör, inom Ayur-veda (indiska läran om livet). Kan ju låta lite flummigt sådär, men vafan vi GILLAR FLUM!!! om du är nyfiken, så kan du testa dig själv här.

Vata-dominerade personer : Lätt, spenslig kroppsbyggnad, Varierande hunger och törst. Tänker, arbetar, rör sig kvickt Kreativ, alert och pratsam 


Pitta-dominerade personer: Medelstor kroppsbyggnad, Bra aptit, hoppar ogärna över måltider, Dynamisk och målmedveten, Förnöjsam och smidig


Kapha-dominerade personer: Kraftig, stark kroppsbyggnad. Långsam matsmältning, Metodisk och tålmodig, Trygg och harmonisk


Vi har också, till vår stora förvåning, upptäckt att vi två är HELT olika individer (?!?!) som har olika behov och behöver äta olika saker för att må bra. NO MORE MISTER SHIT-NOODLES säger vi bara!!!!

(Om ni vill veta så är S en stark PITTA, och H en VATA-KAPHA.)


VILKEN TYP ÄR NI LADIES & HÄNGSLEMEN???


Så ikväll tar vi ett långsamt farväl av bearnaise, chips & juicy biffar.

Eller mnja. Vi får la se. Först en brakmiddag!!!

Cheers!!

Over n' Out/


FLY US TO THE MOON

God eftermiddag peeps!
Vi har pyjamasparty här hemma idag, ganska SOFTISH efter gårdagens äventyr. Man kan säga att vi inte misslyckades med vårt mission att vara Kungar i baren i alla fall!! Smaskiga bilder utlovas senare.

För övrigt så ska vi fira ikväll igen, har bränt av några tusenlappar på biljetter, ÄNTLIGEN. YIPPIEEEE!!!!!
TAKE US HOME TO HOLLYWEIRD!!!

15 Jun 06:45 Göteborg 15 Jun 07:55 London Heathrow UA9357
15 Jun 10:05 London Heathrow 15 Jun 13:14 Los Angeles UA935
Nu ska här lagas mat minsann.
På återseende!

PEACE/

she's only seventeeeeen

wehaa, kom precis hem från krogen folks!
Hur har ni det i Fredagsnatten?!?
Vi har vart cocked & loaded i kväll, glada i hågen och spriten har flödat som aldrig förr! (förlåt mamma).


EFTERFEST någon?
Puss Hej

En sandlåda i ögat

HEY ho!
Jee vilken dag hörrni. Om nån frågar så heter vi STRESS & JÄKT i andranamn för tillfället. Folk e fan fucking insane när det vankas löning på kontot!!!! Handlar, frustar, sliter och drar som om det inte fanns någon morgondag.
Men det gör det ju - för imorgon är det FABULOUS FRIDAY!!
SKIT ner er alla köpgalna kärringar och UR VÄGEN, vi ska förbi och fram.

Solen skiner i Kalifornien och vi säger tack o adjö för idag, innan gruskornen i ögonen förvandlas till en hel sandlåda.



Väder för Kalifornien


17°C
Aktuellt: Molnigt
Vind: N – 0 km/h
Luftfuktighet: 53 %

tors
Delvis molnigt
19°C | 12°C
fre
Soligt
23°C | 12°C
lör
Soligt
27°C | 14°C
sön
Delvis molnigt
28°C | 14°C


PEACE, kärlek och goodnajty
Yours/

My baby is a headpunch

Tjingeling!
Nu drar vi off to work. Ere inte lite vår i luften så säg?!?
LATER/

Payday nästa!

Fy fan vad nice hörrni, imorgon är det den 25:e. Och som bekant är det just den tjugofemte varje månad som det SMÄLLER!! Nu har ju inte vi så mycket å hurra för i och för sig, eftersom det mesta av den tjänade cashen ska ner i spargrisen. Men på nåt sätt så känns det ändå liiite bättre o schysstare att byta ut torr-nudlar & knäckebröd mot mer lyxigare råvaror. Typ klyftpotatis. Eller kyckling. Falukorv? kanske VÅFFLOR?!? Ni vet väl att det är självaste Våffeldagen imorgon folks? Wafflezzz som fru Montazami hade sagt. Synd att bikini/strand-säsongen är på ingång snart, annars hade vi nog ätit wafflezz för kung och fosterland!
På Fredag är det vi som är KUNG:ar i baren i alla fall. Det ska vi fanimej se till!!!
Tänkte slå på stort också och unna oss en dinner ute. För det har ju inte hänt sen Jesus gick i kortbyxor, eller vad fan man nu säger.
Yummy strawberries for the wafflezzzz?!?! Dessa hitta vi på en hamnmarknad i San Fransisco. FRUKT ÄR GODIS, kom ihåg det.

Solong Suckers!
På återseende/

SSMF

Godmorgon på er friends & enemies!
En god natts sömn och alla problem är som bortblåsta!! i alla fall så har gårdagens äckliga näs-lukt försvunnit och vi kan andas ut och fortsätta livet as usual.

I ett tidigare inlägg så var vi svårt bedrövade över alla grymma festivaler, concerts etc. som vi skulle missa här hemma (?) i sommar. Fick även veta att det inte skulle bli nån crue-fest i Hollywood detta året. SNOPET.
Meeen kompisar, man säger ju att hoppet är det sista som överger människan, och visst fan finns det hopp!!!! Eller hopp, det finns en grym festival som kommer gå av stapeln i Augusti, SUNSET STRIP MUSIC FESTIVAL!! Vi jublar, bockar, tackar och tappar kaffekoppen av glädje.
Alla band och datum är inte avslöjade ännu, men att döma av förra årets line-up så kan det ju inte bli annat än GRYMMISH!! De hedrar en stor sunset strip icon varje gång, 2009 var det virrpannan Ozzy Osbourne. Under tre dagar (12-14:e Augusti) så stängs hela Sunset av och blir en enda stor gröt av musiclovers, vilken lycka!!!!

Sunset Strip Music Festival 2009 from Sunset Strip on Vimeo.


wepeeea!

Ha en helt outstanding dag folks, det ska vi ha!!

LATER/


The day the earth smelled like shit.

ÄNTLIGEN. Vi trodde aldrig att denna förbannade dan skulle ta slut!! (fastän att den började rätt bra) Vi kan kalla den "dagen som gud glömde" eller "the day the earth smelled like shit", välj själva. Det har liksom funnits en outhärdlig stank i luften idag, vi trodde att det var nåt avlopp som hade pajat nånstans, men det var det inte. Mystiskt. Kanske är det helt enkelt så att våra näsor har flippat ur efter helgens bravader? Kan det hända?!?

Hur som haver, dear readers, näs-problemet var ju inte det största idag. Näpp. Vi snubblade händelsevis över en nytagen pic på porn stjärnan Jenna Jameson, och undrar rätt mycket öh, vad fan hände? bara en skugga av sitt forna jag är ju det minsta man kan säga. Har hon konverterat till nån jävla Hippie-shippie-shejk sekt, eller vad är det frågan om?!?! Vet inte om det är stylisten eller hon själv som har rökt på och trott att mixen mellan Princess Leia och trollkarlen från Oz skulle vara lyckad på röda mattan. Som pricken över i:t så har hon dessutom Tant Elsas avdankade badkasse som handväska?
FLIPP ELLER FLOPP?????
Vi skulle vilja dra slutsatsen, i det här fallet, att det var fan bättre förr.

Med detta konstaterat, så säger vi goodnighty och sweet dreams på er turtles!

XOXO

Walk away

Morning!
Hoppas ni har sovit som små pigs.
Vi formligen hoppade upp ur sängen imorse, varför vet vi inte, för regnet står som spön i backen utanför fönstret.
Men det kanske har å göra med att vi igår fick erbjudande om ett snajsigt hostessjobb i April!!
Det är grymma bandet All ends som ska ha ett gig på sticky (såklart, återigen..) inför kommande turné och skivsläpp. Därefter en stor fest på ett megaställe här i GothCity, ungefär 200 pers, branschfolk, rockers, u name it.
Vi skulle i så fall 'ta hand om' dessa eminenta gäster på plats. Fri dricka hela kvällen desssutom - NICE BAJS!
Check them out!!!


Ha en smashing dag hörrni!!

LATER/


Schkaru meed?

Meen good Monday på er peeps!
Ja vad ska man säga, dagen är snart till ända, och vi är JÄVLIGT glada för det. För den dära bakfyllan har liksom satt sina spår. Nu är det ju inte så att vi e kinkiga, nä då, vi bara funderar på om det var nåt speciellt i vinet vi drack i lördags? det kanske var överjäst eller något? För ja jädrar, det kan man kalla karatefylla!!!! Billig sådan också.
Tack till super-mongolicious sisters Sandra Dee & Jennie Lee, (som vi inte sett på år o dag och som vi senare lyckades tappa bort i dimman) ni är för sköna alltså. Två riktiga original, precis som vi.
SO, SO WHAT I AM A RETARD?  i've got my retard moves - fuck u!


(Lånade nån pic här av Sandy D)

Vi avnjuter resten av den här måndagen med att kolla på dumburken. Alltså ni fattar väl vilket program vi tittar på vid det här laget!?? Om inte, så sätt på 3:an kl 21.00 nästa vecka samma dag. That's it.

(ps. idag så bestämde vi oss dyrt och heligt för en vit vecka, helst månad. Men det sprack ganska direkt. På fredag e det FÄÄÄST!!! Can't wait.)

Over n' out for now/

A little help from Ben & Jerry

Ville bara tillägga att GLASS är fan en av de bästa medicinerna mot bakfylla. Då menar vi ju inte vilken random glass som helst, utan vår älskade Ben & Jerry's ska det va!!!!
MÖÖMS!
Getting ready for some action

Chips & dipp

HANG-OVER NÅGON?
 Jorå, vi lever och har fortfarande alla armar och ben kvar. Men det är fan knappt!! Igår gick vi all in så att säga, såpass att vi inte kan berätta om huruvida spelningen var kanon eller kalkon. Men enligt källor så ska dom ha skött sig bra, Barbara-girlsen. Fickpluntan var ju också en succé, förutom att locket läckte och vi osade absolut hallon så det stod härliga till. Men vad fan gör det?
 
Som rubriken avslöjar så har vi nu blivit lite fetare av några påsar med Estrella's finest. Mer än så blir det inte denna söndag. Vi ber om at få återkomma med lite smashing pics från gårdagens festligheter!
Men först ska hjärnan reproducera några tappade hjärnceller.


Love & Light


Ready for some action!!!

Nu brinner det i knutarna folks, vi gör oss redo för partytime!! Förfest at our place tonite.
På återseende om en stund!
RAWK ON/

Never underestimate the power of a bottle of SMIRNOFF

Bara för att det är Fredag, så bjuder vi på en godispåse med old memories.
SKÅÅÅL på er!!!!


It's friday night, we're gonna hit the lights

It's you and me, we're gonna Rock 'n' roll all night


Men varför?!

....när man precis slått ifrån sig ALLA naughty toughts om diverse prylar/kläder/skor/diamanter, ja då DYKER DOM HÄR UPP mitt framför näsan på en!!! På lunchrasten dessutom. Fy faan vad livet e orättvist.
Hejdå dumma Ha-begär.
See u Later alligator/

Can't live without - top 10

Godafton godafton cupcakes!
En dag närmare helg - weepieee!! Idag tog vi ett gemensamt beslut, om att smuggla med en fickplunta i stöveln in på Shitty fingers på lördag. Skitbra. Ytterligare ett smart sätt att spara cash! Såvida inte vakt-retardsen kör med kroppsvisitering, för då ligger vi ju jävligt risigt till. Ni håller väl tummarna?!? Och käften också för den delen. SCHYCSH!

Annars då, jo vi har väl insett att vi är beroende. Dödligt. Alltså på riktigt!! Ni vet, det finns saker som man liksom DÖR om man inte har, och om det råkar ta slut sådär helt plötsligt, så är det värre än världens undergång. Man kan inte visa sitt nylle utanför dörren förrän man har JUST DEN DÄR grejen. Jao, ni fattar.

Såå, damer & herrar, alla barn,
Let us present:
The SinSister's Can't live without - Top 10 (utan inbördes ordning):

#1. OSiS/Dust it - TUPERA MERA!!! Lovar volym, ger VOLYYYYYYYM. Känns helt plötsligt som du har 10.000 fler hårstrån på huvet också. Är ju aldrig fel.

#2. Big Sexy Hair/Hairspray -  Grym i kombination med DUST IT.
The higher the hair, the closer to god, glöm aldrrig det!!!
OBS! Budgetvariant: Wella hairspray, den gröna.

#3. Lee Stafford/Dry schampoo - Snorbillig & snorbra. Botar bakfylle hår!

#4. TIGI Bedhead/Dumb blonde schampoo + conditioner - MÖÖMS! Så jävla bra. De kunde kommit på ett bättre namn dock, typ BIG BRAIN blonde eller nåt. Men innehållet väger upp det så wtf, KÖP KÖP KÖP!!!
#5. John Frieda/Sheer Blonde hair repair - Om man headbangat lite för mycket eller tappat sin hårborste så reder den här rackarn ut begreppen!

#6. Too Faced/Lip injection, plumper - Alltså, JA det är snyggt med lite plut. Då menar vi inte som Kissie eller pissie eller vad fan allt dom nu heter. GLÖM SPRUTORNA hos farbror skönhetsdoktor och pensla på denna istället!!! It Works!!!

#7. i.d Bare minerals/Mineralfoundation - Just buy it. Det kommer att vara värt det.

#8. Make up store/ Microshadow 'pollution' - BACK IN BLACK!! Funkar JÄMT. Massor med pigment i, vilket gör att den verkligen blir SVART och inte dass-grå. Är det lagligt att vara kär i en ögonskugga?

#9. Ole Henriksen/Sheer transformation cremé - Det finns krämer, och så finns det krämer. Det här är DEN KRÄMEN. Alltså ni hör ju bara på namnet; TRANSFORMATION. Alla O.H's stuff e bra, TRY IT!!!

#10. Make up store/Dual foundation - Vi skulle vilja sova med denna under kudden, så bra är den. Håller looooooong time!

#Bubblare: Schwarzkopf/Poly blonde blondering - Blondes have more fun, eller hur var det nu?

Okey. Vi insåg just när vi gjorde denna lista att inte ens hälften av grejerna fick plats. Som sagt, det kostar att ligga på topp!
Eller som Dolly Parton en gång sa: "It cost's alot of money to look as cheap as i do".
Det kan vi skriva under på.

Sweet dreams på er folks!
The Whitetrash'es with style/

Kickstart our morning..

Kaffe och whiskey?!? trodde ni ja. Så tuffa e vi inte..än. Nej dear readers, kaffe & C-vitamin helt enkelt. Höhö!

Cheers och gomorron på er!!!!
Later//

Ang. ljudnivån på Sweden Rock

"2009 blev ett dyrt år för Sweden Rock, Sveriges största hårdrocksfestival.

Miljödomstolens ljudsnokar har funnit att de tillåtna decibelgränsvärdena överskridits vid fyra tillfällen, och nu ska arrangören betala 200 000 kronor i vite."


Mhm. Vi skulle bara vilja påpeka till farbröderna i Miljödomstolen att:

IF IT DOES'NT RIP THE FLESH OFF YOUR FACE, IT AIN'T LOUD ENOUGH!!!!

Sådeså.

 

Puss Hej


Relalalaxa

Var hälsad Little-saturday!
Hur har ni det då? I vår stuga har det tänts ett å annat ljus denna evening, ska vara jävligt bra för avkopplingens skull har vi hört. Och relaxa är ALLT vi behöver efter en dag som idag, det kan ni skriva upp!!! Hey ho i hurt my toe. Att jobba i butik kan resultera i att man får krökta tår(?!). Fy fan vad creepy. Men vad sjutton ska vi göra då, springa runt i Foppa-tofflor och försöka vara snajsiga under tiden liksom? Näe vet ni vad. Man får väl offra nån tå eller två då, för CONVERSEN ja dom sitter där dom sitter. Som gjutet.

Nähäpp hörrni, roligare än såhär blir det inte denna onsdags-kväll, vi drar täcket över huvet och inväntar SATURDAY NIGHT!!!!
Goodnighty på er peeps.
Retards
Over n' out/

Blood stains Blondes

I never will
wipe the blood away from your eyes
I never could
tell the truth when there are still some lies
Burn down all the halls, then destroy
tear down all the walls, then enjoy
Invite the light
When blood stains blondes tonights


Moviestar, öh moviestar

Hola peeps!
Är det en understatement att börja detta inlägget med: VILKEN SOFT DAG? Tror nämligen att det är allt vi har att säga om läget so far. Soft & Sunny - just the way we like it.

Har ni egentligen tänkt på hur jävla lång tid det tar för en amerikansk movie att nå biodukarna i Sverige?! Näpp, tänkte väl det. Antagligen inget man reflekterar över liksom. Hallå. Men faktum är att det tar svinigt låång tid. Vi är rätt efter här i Lilla Svedala serrni! Ett exempel; när vi va i Vegas så lyckades vi hamna på en VIP efterfest med ett filmcrew, de hade precis avslutat en inspelning av en storfilm med George Clooney i huvudrollen. Detta var i Maj typ. För några veckor sedan så hade den filmen, 'Up in the air', premiär här i sverige, vilket innebär att det har tagit ÖVER 8 månader för rullen att nå oss. Jädrars!! Man blir ju lite mörkrädd.
Snitsig snubbe den där Mr. Clooney annars, väldigt down to earth för å vara miljonär får vi nog lov att avslöja! Vad han tyckte om oss Inga's from Sweden låter vi däremot vara osagt. Höhö.
En annan schysst skådis-dude, om vi nu ändå e inne på kategorin moviestars, är vår funny friend Jesse Harnell (mest känd som figuren Wacko i Animaniacs)!! Just nu e han aktuell i animerade rullen 'Up', som förövrigt också tog typ ett sekel innan den landade på duken här. WE MISS HIM!!! aunten lieben dauchten louben (?!?!) give it to me baby!!! Muhaha.

Wacko's showing off his fancy pants


Så vi inser ikväll, dear readers, att vi vill utbringa en skål för -

En bra film är alltid bättre på bio.


Men så SKÅÅÅL på er!!!! Och nighty nighty.


Modifierade My little ponys

Oh Happy day, ooh happy day, oooooh happy da-ay!
Något trötta i ögat, men med solsken i blick och rykande kaffe i näven säger vi Welcommen till denna dag.
Hur mår ni då? Fy fan, nu börjar man ju bli lite bortskämd med att slå upp sina blå till strålande sunshine varje morgon. Men vi tackar och bockar så länge det varar!!

Över till något helt annat, vi uppmanar alla readers som inte har barnasinnet kvar att - CLOSE YOUR EYES PLEASE. Eller gå och koka gröt nu eller nåt.
Vi skulle vilja påstå att My little Pony's är bland det mest putti-nuttiga som skapats, och åååh so åttiotal!! Gamla ljuva härliga permanentade tider. Fint och färgglatt! Vi minns vår lilla ponnysamling med Butterflip, sugarshell, pinkie-winkie, cherryKiss, Bumble-boo, PooPoo och hejsan svejsan allt va de hette. Tyvärr så gick de nog en dyster hästdöd till mötes när familjens hundar tuggade av både huvud och ben och rosa hårman..
Till vår förtjusning så ramlade vi över nåt ap-gulligt häromkvällen, kolla här bara folks, shit pommesfrites alltså! MODIFIERADE PONNY's!!!!! Tillåt oss att dö litegrann. Bara lite.
My little Jack Sparrow
My little Marilyn Monroe

My little Cry-Baby

My little Gene Simmons
My little Elvis

...eller varför inte en Lady Gaga med hästansikte?

Ropen skalla - fler Pony's åt alla!!

Med detta fantastiska inlägg så önskar vi eder a Lövely day. Ut i solen med er!!!
Later/

What to wear?

Nä men tjenis!
Äntligen MONDAY, eller vad ska man säga? Tycker helgerna tenderar att flyga förbi i en rasande fart nuförtiden. Man hinner knappt blinka, så ere hej hej ny vecka igen!!
Tonight we're in big troubles. Jodå. Beslutsångesten har nämligen börjat krypa sig på inför kommande helg-firande. Ständigt samma fråga: WHAT TO WEAR?!? Garderoben svämmar över (inte ens damm-råttorna hittar nånstans att bygga bo längre) men inte fan finns det nåt som duger! GAAAH. Och råttor finns det i plånboken också för den delen, för den är det hål i. Alltså jävligt fett hål. Vilket innebär att det är BIG NO-NO's för att investera i nåt nytt och smaskigt!! Tragiskt. Man kan säga att vi får komma undan med att 'dra nåt gammalt över oss'. Punkt.
Det är ju lustigt att man alltid ska hitta fina pryttlar när man har köpförbud?!?!
Vaddådå Porrigt? JAO o vi gillar't!! Hur snygg är inte den där västen med smör på?!! Eller kanske ett par jeans till?
Vi uppmanar alla som är loaded, eller ni som kanske bara vill göra en god gärning, att skänka pengar på: www.SPONSRAoss.se
Tihii.
Skämt åsido dear readers, vart detta slutar får ni naturligtvis veta på Lördag. För då jävlar e det partajj!!!!
Här och nu; FRU FRU FRU Hollywood - MISSA INTE!! Samma tid samma kanal.
Tack & Hej
Yours sincerely/

Los tierdos

Godafton sugar-pies!
Som rubriken lyder så är vi very very TIERD today. Och, kära läsare, som grädden på moset - toppen av isberget, så har våra stackars kroppar varit tvungna att arbeta idag. Hårt och länge. PÅ EN SÖNDAG?!? Bu. Det råder inget tvivel om att Sundays borde vara heliga. Kyrkodag eller whatever, men ingen borde vara tvungen att jobba!!!!! Å andra sidan så tjänar man ju bra med cash på den heliga dagen.
Vi tackar och bockar och är inte alls bittra, bara one step closer to California! YEY.

Tänkte avrunda den här dagen lite fint, med att slänga upp ett flippat klipp på
Tattooed Millionairs.
Varför är dom halvnäck allihop?! huh? Inte oss emot men ändå.
GO GO JOHNNY BOY & Thank u for the drrrinks!!


Big heads and Johnny Jetson in between


Ha en trevlig kväll kära ni

Over n' out//


Saturday night fever

Ännu en Saturday night, feels kinda good!
Snasket står på bordet, ljusen är tända, vinet flödar, fyllan värmer gott. Hur har ni det people?!
Bilderna får tala för sig själva.
sweetiga små godisburkar finns på hemköp
och de här sötsura lastbilschaffisarna finns på närmsta 7-eleven
Yummy gratäng
Vi säger OVER N' OUT BITCHES!!!!
Ha en fabulous saturday!

Morgon glädje

weee vilken grym morning!! TVÅ nya biljettsläpp att se fram emot!!!
Framförallt Dolls'en, grymt å se dem live. De andra frillorna har vi ju redan bekantat oss med ett par ggr.
Allt detta smaskiga på vårt kära gamla Sticky! Alltså, säga vad man vill om plejset, vakterna må ha en å annan batong uppkörd i röven och ett maktbegär som heter duga. Men ändå så har de förmågan att få dit schyssta band i lagom kaliber. JA sticky alltså, inte vakterna näe. Till dem säger vi: GO FUCK YOURSELF! Finns säkert någon läsare här som förstår vad vi menar.

Goodmorning på er folks!
Sunshine only today!!!!
Peace/

Just an illusion

Hur ofta kan man bli så mätt att man nästan kräks? Ikväll dear readers, har vi slagit alla rekord. Fläskfilën står lika högt upp i halsen som Lisbeth Salanders punkfrilla i 'Luftslottet som sprängdes'.
Vi har också kommit fram till följande;
om du fick fem valfria önskningar av alladin-anden, vad skulle de vara?
1. Vinna 10 miljarder på Lotto alternativt postkodmiljonären
2. Dansa segerdansen med Patrick Swayze i Dirrty Dancing  -'nobody puts baby in a corner'
3. Skjuta lerduva med Vince Neil
4. Hoppa fallskärm, tvillinghopp över bermudatriangeln
5. Dricka färgglada drinkar på ett sunkigt Bar-hak i San fransisco

Det sistnämnda har vi ju redan klarat av med bravur, men är väl värt att köras som en favorit i repris.
Ge oss sommar o sool och BLUE CURACAO!!!
ps. Önskning 2-4 är ren och skär ironi. Om ni nu undrade. ds.

NU ERE FANIMEJ KALAS

Jajjemän, här laddar vi för lite Fredagsmyys á la SinSisters!!
Slår på stort ikväll med fläskfilé och diverse tilltugg.
Visserligen hade man ju hellre svängt sina lurviga nånstans, men as you know så e det fortfarande snålt i spargrisen. Vi ska ju ut på galej nästa helg, det får duga!
Ni då Peeps, vad görs?
hmmmm rött eller vitt????
Saftig biff ska det va!!!
Later Folks!

Busy day!

Tjingeling i aftonen!
Vilken busy day hörrni, vi har knappt hunnit hämta andan. Kroppen känns som en påse geléråttor!!!
Hoppas ni har haft det mer soft än vi, bara glidit runt i era mysbrallor och MUMSAT cookies heela dan?!? Fy fan vad wunderbar.
Annars då? Jodå, the most spectacular thing idag - Vi har bidragit till välgörenhet, hör och häpna. Näe inte Greenpeace eller rädda regnskogen eller nån sån skit. Nej nej, vi har slått två flugor i en smäll genom att tillfredsställa vårt eget HA-BEGÄR och samtidigt skänka en futtig slant till forskningen om HIV. Det är ju så jävla toppen att vi bara dör!!!
Läs mer om detta på Make up store's hemsida.

IMORGON ÄR DET FANTASTISKA FREDAG.

Så, kära readers, vi ber om att få återkomma när hjärnorna är i funktion igen.
Tills dess -
Wham bam thank you mam'
Peace & understanding/

Ut med det gamla, in med det nya

Goodevening folk!
Har ni haft en bra dag då? Vi känner oss sådär lite sprittiga i kroppen, lite som en jävligt fin förälskelse som ligger och gror någonstans. Vi antar att det är nåt speciellt på G. Eller så är det bara mother earth som vill säga att hon lovar oss grymt väder och sommarvärme i tre månader framöver? Jovars. kan nog vara så.
Jäkla tjöt om vädret här det senaste tänker ni, men vafan, that's what it's all about nuförtiden juh!
Väder och vind och vår och förändring. Vi tog vårt förnuft tillfånga idag, och realized att det kanske skulle behövas en liiiiten vårrensning i garderoben. Fast bara en liten. Ut med det gamla, in med det nya liksom. Men åh suck o FUCK vad tråkigt!!! VI VILL JU BEHÅLLA ALLT!!! Shit va mycket prylar man har samlat på sig genom åren. Och allt har sitt speciella värde och sina unforgettable memories..
Såå vid närmare eftertanke, äh skitsamma. Finns det hjärterum så finns det..stjärterum!??! WORD.

Härmed säger vi tack o goodnighty för denna gång.
Slip tajt sockerduvor!

Steel Panther or Steel Swine?

Vi kan inte göra annat än att digga Steel Panther. Ni som har sett dem live vet nog vad vi menar. Dom är RÅA! Mot folk i allmänhet, kvinnor especially. Finns det nån feminist därute som inte har en susning om vad vi snackar om, så är det finemang. För ni skulle förmodligen vilja smiska dessa killar på stjärten!
Men äh skit i det, DEATH TO ALL BUT METAL!!!


Vi blev uppdragna på scenen i somras, tror att publiken fick sig ett gott (hån)skratt!

MUHAHAHAH smisk ska du ha Lexxi foxxx


Allt kan hända i Hollyweird - Chapt. Two

Oki folks! Kapitel två i knäppa stories från Hollyweird.
Vi tänkte här berätta för er om hur det kan gå till en helt vanlig dag i Matbutiken på Hollywood Blvd.
Till skillnad från många andra morgnar så kändes just den här förmiddagen som en skänk från ovan. Ni vet, man e tipp-topp fresh i sinnet, icke bakfull och har humör som en fnittrande liten skolflicka. Det skulle vi minsann fira med lite diverse atteraljer, så vi knallade in i första bästa grocerystore på walk of fame. Butiken var så gott som tom, och vi dök direkt fram till hårsprays-avdelningen för att botanisera. Efter ett tag så märkte vi att någon stirrade på oss. En medelålders herre i grå jacka smög omkring bland hyllorna och han hade liksom ett konstigt, belåtet flin på läpparna.
"-Hey Girls"
Vid det här laget visste vi ju att det fanns gott om knäppisar i La-la land, så därför spelade vi oberörda och låtsades frenetiskt läsa innehållsdeklarationen på en utav hårspraysflaskorna. Mannen verkade inte fatta poängen.
"-Listen, when you girls are done here, just tell me and i'll pay for your stuff"
WHOAT?!? alltså, nog för att det är trevligt att bli bjuden av någon gentleman once in a while, men det här verkade lite suspekt. Vilka tog oss han för?! Golddiggers???! Vi flamsade lite nervöst nåt om att Tack men nej tack, sedan drog vi oss bort mot fruktdisken i hopp om att få vara i fred för denne tokstolle. Det verkade som om vi hade lyckats, ända tills puckot dök upp igen - precis när vi var i full färd med att plocka ner några juicy apelsiner i en påse. Han flinade fånigt och överräckte en papperslapp med något handskrivet på.
"-okay, just give me a call girls. This is a very good deal, ya' know. Very serious!" Mumlade han.
"-öööh, ok?"
Sedan vände han på klacken och gick därifrån. Något shockade men ack ändå nyfikna, så knycklade vi upp papperslappen och läste:
"Earn fast money - 400 dollars for one hour. Very discrete, very serious. No touching, just look. I help myself. Call me"
HAHAHAHA!!!!! Vi fullständigt bröt ihop där i fruktdisken och slängde lappen bland bananer och ananaser.
Om denne herre också hade fel på synen, förtäljer inte historien. Men inte fan finns det väl så många prostitutes med tuperat hår, Guns n' roses tischa och skitiga converse nuförtiden?
Fast vad vet vi. Än finns det hopp för mänskligheten och alla fattiga själar därute!!!
Oh happy happy orange, you just got a job!

Första kapitlet i Hollyweird stories kan ni för övrigt läsa här.

Ha en awesome dag darlings!!!!
Peace out/

Metal-Mum!

Hallå på er darrlings!
Vi har sagt det förut (rätt mycket nu det sista) och vi säger det igen; VILKEN HELT FANTASTIC DAY det har varit!! Alltså, solen har ju skinit i kapp med våra fåniga breda leenden och det hördes till och med en o annan fågeldrill på sina håll. Vågar vi tro att springtime e på ingång, på riktigt nu eller?!! För fan om det kommer mer snö. Då skär vi halsen av han Gud.. eller vem det nu är som bestämmer hur lång en vinter slash Istid ska vara.
Gaaaah, 'bara' 96 dagar kvar till värmen! Skulle sitta fint med lite VENICE BEACH nu medsamma faktiskt.

I ett tidigare inlägg så droppade vi ju nyheten om att våran beloved mummy 50+ hade gått och gaddat sig. Och ni ska här och nu, ladies & hängslemen, få lite diskreta bildbevis på denna skönhet. Observera att den mäter mer än 1 decimeter i diameter och sitter på axeln/skuldran. TOPP FETT! Tilläggas ska också, att vår kära mor tidigare haft rätt mycket invändningar mot våra egna tattoo's. Såå, JO man kan lära gamla hundar att sitta! Eller vad fan man säger.
Som en smäck, inte sant?

Vi önskar er en mumsig avslutning på denna ljuvliga day!
Nu blir det popcorn och Maria Montazami på repeat, youtube äger.
TOFFSIGT-TOPPEN,
Over n' out!


Fallen angel

She stepped off the bus out into the city streets
Just a small town girl with her whole life packed in a suitcase by her feet
But somehow the lights didn't shine as bright as they did
on her mama's TV screen
and the work seemed harder
the days seemed longer
than she ever thought they'd be


But you know you got to stick to your guns
when it all comes down
'Cause sometimes you can't choose
It's like heads they win
Tail you're gonna lose


Win big, mama's fallen angel
lose big, livin' out her lies
Wants it all, mamas fallen angel
Lose it all, rollin' the dice of her life


Ostkroks givakt

Godkväll i mörkret people!
Hoppas er dag har rullat på i vanlig ordning? Mondays är ju som bekant den dära skit-dagen som vi gärna hoppat över, men idag så känns det ganska så ok. VAFFÖRÅ'RÅ??! JO för ikväll e det dags för ett gammalt kärt återseende - Våra underbara Hollywood Fruar på 3:an!!!! Missar ni detta, så är ni helt tokiga. Hör ni det, TOKIGA!!
Vi rullar ner under täcket i soffan, med ostkrokarna i högsta hugg och höjer volymen klockan 21.00.
Det ska tydligen snackas om leopardmönstrat i kvällens avsnitt också, jo man tackar ja. Kan ju inte säga annat om the rich-bitches, än att dom har heelt fabulous taste!
MUUMS!!!
Later//

Black wabbit!

..svårt att äta frulle samtidigt som man dregglar över dessa äckligt snygga korsetter från
Black wabbit!
iiiih om man ändå vore gjord av pengar!!!!!
Happy day folks!

Walk the red carpet, bitch

Tjing Guys & Dolls!
Hoppas ni haft en helt outstanding dag?!
Vi har känt oss rätt jästa efter gårdagens intag av de två 40x50 plåtarna med pizza. För att ni ska få en rättvis bild av det hela, så kan man säga att det ser ut som om vi har "en bulle i ugnen". Eller ja, två då. Eller jaoo ni fattar.
BIG FAT-DAY.

Shit, ikväll hålls det minsann galakväll i vårt älskade Hollyweird! Nämligen dags för Oscarsgalan, den 82:a (!) i ordningen. Kodak theater är pyntat som aldrig förr och kändisarna slåss om vem som är vassast på röda mattan.
Med risk för att låta a bit nördigh, så tror vi med all säkerhet att späckade Avatar tar hem guldgubben för bästa film. Ni har väl sett den???!!! Finns bara ett ord: RESPEKT. Sci-fi/love/tragik/mindblowing i en salig blandning. Totally fabulous!!! Så pallra er iväg till närmsta biograf nu om ni inte har fått tummen ur röven än.

På tal om mattor, vi har ju också gått på en viss röd matta, oh yes. Inte alls lika lång å flådig som den på Oscars ikväll, men ändå! Det tackar vi vår käre vän Ditch för. Tack, Dickhead.
Paparazzi my ass!!! Här var det fan ett helt filmCrew som filma och ställde konstiga frågor för MTV eller nåt. Kanonkul. Hoppas de fick några utförliga svar då, själva minns vi inte för vi var fulla som kastruller.
Alrighty then,
Vi tackar för oss och slänger in handduken för den här gången.

KÄRLEK!

Wings & Hearts

two sides of evil, that's what you are


Pizza & Groggkväll

Men åh vad underbart det kan vara att ha en svensson-Lördag sometimes. Nu vet ju inte vi vad ni har för er en kväll som denna, antagligen så är ni ute och roar er kungligt på någon fantastisk bar nånstans!?! Men vi, VI har suttit hemma minsann och har varit riktigt jävla husliga! Det vill säga; bakat PIZZA, blandat drinkar och glott på melodifestivalen. Jo det är sant! Här nedan följer bildbevis.
För övrigt så tycker vi att CB var duktiga flickor ikväll. Hallå Pernilla din kärring, gå och häng dig!!!
ChevréPizza:
1 styck färdig pizzadeg+tomatsås
2 tjocka korvar chevréost
1 paket Mozzarellaost
MASSOR med parmaskinka
Ruccola
CreméBalsamico
Grädda degen med tomatsåsen och osten i ugnen på 225 grader, 20 min. ÖS sen på med parmaskinka och ruccola, toppa med balsamico! MUUUMS!!!
That's it motherfuckers. Enjoy!

Over n´Out. Sourcream n' Bearnaise//

Straffbart tidigt...

YO!
Det borde vara straffbart att gå upp såhär early en lördagsmorgon. Meeen va gör man inte för lite klirr i usa-kassan.
Såg vår kära KAT på skavlan igår, undra just va hon tyckte om Christer Sjögren?! HAHAHAHAHA psykfall.
Off to work now.
LATER//

Att göra en pudel

Hej hej och välkommen Friday night!
Hur har ni det friends?! Ikväll skulle vi vilja slå ett slag för Pudelfrillan. Vi skulle till och med vilja påstå, att det var vi som myntade uttrycket: The higher the hair, the closer to God!?
Fram med Hårsprayen hörrni!!!

XOXO

Rattlesnake shake

Som ett internt litet skämt, damer & herrar, we bring you: RATTLESNAKE SHAKE.
Beware of the snaakeees!!!! sneaky sneaky.

 


Vegas Baby!

Tjingeling i morgonen!
Besöksrekord igår, fy fan va fint hörrni. And another day in sunlight, kan inte bli en bättre start på den här förmiddan! Tänkte ge er ett fantastiskt filmtips så här i ottan, nämligen The Hangover. Nu har säkert de flesta av er folks redan sett denna rulle, och tänker att men vafan det va väl ingen nyhet? Nä. Men ändå. Den är värd att se tusen ggr om!! Så jävla sköna killar. Och ingenting är ju omöjligt i VEGAS Baby, det vet vi!!!!
WORD!
Grymma strippklubbar i Vegas för övrigt.

Ha en fabulous dag!
Catch' ya' later//

'Cause in the end, you're just reborn again

Sköna vyer i denna video med våra boys i 69eyes.

 

Wasted with Jyrki


MobilBlogga, someone?

Fan, kasst med updates idag asså. Har försökt att mobilblogga, men blogg.se suger GETPUNG ibland!
Kan nån tala om varför det ska va så jäävlans svårt?!
Hur har ni haft det idag folks? Själva har vi drabbats av MysByxSyndrome. Det innebär, att så fort du kommer hem från jobb/skola/whatever, så byter du om till de sunkigaste mest rått-ätna mjukis brallor du har. De ska gärna ha hål i grenen också. Sen en film i soffan på det, och kvällen e räddad!
(JO, vi kan vara glamorösa också när andan faller på.)

Fällde några tårar förut, när vi verkligen insåg att vi kommer missa ALLA bra festivaler/spelningar i sommar. AGAIN!!!
Alltså, de e klart att man hellre är i LA och solar, shoppar och super skallen av sig, men det är ändå lite trist å missa godiset. SRF, Sonisphere, Metaltown..... Och inte ens någon CrueFest i Hollywood i år. WHY?! oh why.

Tror ni förresten att Gene Simmons i KISS har en transplanterad Ko tunga?
MetalTown -08, By Rockfoto

Puss & Kram & Nyp i stjärten.

Yours truely//

Mitt i veckan Lördag!

Good evening people!
Hur har ni det en afton som denna? Visst känner man ett visst befriande pirr i kroppen när det vankas Lill-Lördag?! Väl värt att fira lite tycker vi. Därför knäcktes det en delicious flarra vin till middan idag, för mitt i veckan MYS, dear friends, skall icke underskattas!!
Annars då? Jodå, solen har ju lyst med sin närvaro och det känns, för första gången på en hel istid, som om springtime e på ingång. FUCKING FAB!
SKÅÅÅL!!
Love n' Light//

Miss Parks

Morning folks!
Hoppas ni har drömt sköna drömmar.
Det har vi. Nämligen om den här coola donnans kreationer! Miss Corey Parks är inte bara singer/songwriter/rocker, utan designar även grymma custom-made plagg till rockstjärnor och gemene man/kvinna. YIPPIE!!!! VÄCKER HA-BEGÄRET!!!! Vi suktade ju i ett tidigare inlägg, efter Marc Vachon's herrkollektion, men nu verkar det då som om våra böner blivit hörda. Halleluja.
(Tack till läsaren Lisa som tipsat)
För övrigt så träffa vi Miss Parks när hon körde ett gig med sitt band The Chelsea girls, på the ROXY i somras.
Kan det bli hetare?!?
Vi knäppte av en bild på fröken Big boobs



OVER N' OUT for now.

Ha en glorious day vänner!


Nightwatch.

Godkväll i stugan Ladies & Gentlemen!
Ja jädrar vilken helt amazing day det har varit idag, eller vad tycker ni?!?
Efter regn kommer solsken, eller hur fan man nu säger. O HAIL DEAR SUNLIGHT!
Lite nytt godis från SHOCK i brevlådan också. Mööööms!!!

So, efter ytterligare en hårt arbetad dag - på väg mot ett (såsmåningom) loaded sparkonto & med Hollywood sign i sikte - säger vi nu; GOODNIGHTY på er peeps!
Maybe we'll haunt u in your nightmares?

Mood: In Flames

Den här dagen känns som en In Flames dag.



Det skriver vi under på.

Have a sunny day folks!


Allt kan hända i Hollyweird - Chapt. One

Vad var det vi saa, SUNSHINE ONLY today! Fortfarande kallt som röven, men ändå :)
Jo som rubriken lyder så händer det ju en del knasiga saker i La-La land. Men det är ju därför vi älskar det så mycket!
Tänkte härmed delge er om hur det gick till en gång när vi blev bjudna till Playboy Mansion.
(För er som inte vet, så är det ett stort residens där en gubbe vid namn Hugh Hefner huserar med sina 17 modellfruar)
Vi var så sjukt bakis sletna, alltså ni vet när man har festat twentyfour-seven i två månader. Just den här dagen när man kolla sig i spegeln så fick man liksom ingen reflektion tillbaka, det var bara som ett stort svart hål i fejjan & ett råttbo till hår. Hursomhelst, vi bodde på Sunset - på motellet där Jim Morrison levde i 2 år, och tvärs över gatan låg passande nog ett 7-Eleven. På darrande ben så lyckades vi med nöd och näppe ta oss över vägen och bokstavligt talat så RAMLADE vi in i butiken i jakten på bakfylleFood. Vår åsyn skulle skrämt slag på vilken normal människa som helst. Vi såg ut som två miffon, två retarded uteliggare. Och man kunde inte se om vi var killar eller tjejer, eftersom vi hade stoppat in håret under en lortig keps, hade universums hängigaste brallor och Flip-flops till det som pricken över i. Efter en stunds velande i smörgåsdisken (finns enorma mackor av alla dess slag), så börjar en äldre man konversera med oss.
"-oh so you guys are into the sandwiches today, huh?"
"-ööh, yes."
"-ok, are you hungry?"
(vid det här laget hade vi båda hela famnen full med sandwiches)
Vi bara stirrade på honom. Hade liksom tappat talförmågan för hjärnan kändes som en degklump.
"-You guys are both really beautiful. Let me see your hands!"
"-hahah.. what?"
Alltså was this guy for real?! Här står vi med händerna fulla av käk, och han vill se hur våra handflator ser ut eller vad?? Dagen innan hade vi gjort fejknaglar på en salong, eftersom det kostar typ noll att göra nytt set i LA.
"-Look at your nails and hands, gorgeous! Have u girls been to the mansion?"
"-The Mansion..? what?"
"-yeah, Playboy Mansion?"
Hela situationen började bli bisarr, det bubblade i magen och allt vi ville göra egentligen var att kräkas. Men gubben envisades med att vi skulle följa med till The mansion dagen efter. Han sprang med lyckliga steg ut till sin EXPENSIVE car och hämtade sina visitkort samt sitt Playboyblock med tillhörande penna.
"-So, here's my card and let me take your phonenumber and i will call you girls tomorrow. I'm shooting a movie up there, and then there's a big party afterwards!"
"-ööh, okay.."
Eftersom vi inte var vid våra sinnens fulla bruk, så lät vi den envise mannen få sitt telefonnummer. Sen masade vi oss tillbaka till vår mörka håla på motellet, och fullkomligt DOG några gånger av hysteriska skrattanfall!!!! Vad hände liksom. Den där snubben hade ju inte alla hästarna i stallet om man säger så. Eller var han blind måhända?? jaja, vi följde hur som helst inte med, trots ivriga påringningar dagen efter.

Nu kanske ni, kära readers, inte riktigt fattar hur sjuk den här historien är. Nej. Men vi som var där IRL kan säga att det var mycket stört. Och mycket ROLIGT. För vem fan vill bjuda två sletna lodisar till Playboy Mansion? Vill dom ha SKIT I HÖRNEN?!?! MUHAHAHA.

The Mansion och gamle Hef fick sig ändå ett smått hysteriskt, senare besök av oss.
Men det där är en helt annan historia..

oh you dirty dirty old man - den gubben gick inte
who's dirty? WE'RE dirrty! shopping at 7-Eleven
Hands up, Over n Out//

Morgon Ha-Begär!


Meeow.

Manic Monday

Godafton Readers!
Finns det NÅGON värre dag än Måndagar? Alltså, det måste ju tamejfan vara veckans mest ångestfyllda, mest depressiva, mesta sämsta sket-dag helt enkelt. Oj då, vad det lät suicidal. Men faktum är, att idag har det inte hänt något kul alls. Bara JOBB JOBB JOBB. Big Bu-Hu's!
Ni kanske har haft en Mumsig Måndag folks?!?
Vi ber er i vilket fall som helst att ha överseende med detta smått negativa inlägg, och lovar att återkomma under morgondagen med SUNSHINE ONLY.
Amen.


Väder för Los Angeles

20°C
Aktuellt: Soligt
Vind: N – 0 km/h
Luftfuktighet: 47 %
mån
Mestadels molnigt
19°C | 10°C
tis
Delvis molnigt
19°C | 9°C
ons
Delvis molnigt
17°C | 8°C
tors
Soligt
18°C | 8°C

XOXO

Crash n' burn n' bleed

Some say money
Some say a dream
Some get laid on the silver screen
What does faith mean
In the world of the Sunset down


Ge oss Marc Vachon!

Morning på er!
Ytterligare en dag i istidens-tecken. It suck's!
Vi fick nys om en grym designer som klär många av LA's gamla rockrävar (och även yngre också för den delen).
Kolla in Marc Vachon, vilka KILLER clothes!!! Vi ber från djupet av vårt hjärta att mannen tar sig i kragen och även börjar sy till oss damer.
Slash e het i sin MV jacket!

Slash får oss ju osökt in på Guns N' Roses. Och Dizzy Reed är ju också en gammal Gun'sare.
När vi gästade Cat club på Sunset, så gjorde vi ett bejublat (?!?) framträdande ihop just med denne man.
Oh, Hello WASTED-LAND!

Over n out for now//

RSS 2.0