Heavy heads..

..Det vanliga måndags-tugget idag hörrni. Ungefär; Ångest efter helg. Ångest för alla dollars som inte fick spenderas - men som gladeligen sprätter iväg till gud-vet-hur-många-drinkar när man är i non-sobert tillstånd. Ångest för att håret intagit strukturen av ett paket tuggummi. ÅNGEST FÖR ATT DET ÄR MÅNDAG!!!! Fy Fan.
Men vi inväntar bättre tider folks! Jorå som imorgon till exempel, då ska vi göra något så sofistikerat som att glida runt i bikini, slajda ner i bubbelpoolen och andas het bastuluft på en SPA-AVDELNING i city. Möms. Man ska unna sig lite lyx i vardagen har vi hört. Tur som fan att det inte e vi som betalar kalaset - THANK YOU MUMMY!!!

Nu är klockan över tjugoett noll noll och vi får eld i röven, för fru Montazami knackar på dörren!! Förresten, så ser det här inlägget lite special ut för det går inte att centrera texten - jävligt skumt.
However, PEACE OUT PEOPLE & Ha en lövely ångestMåndag!!!

Say something!
Postat av: Ida

Ja, det är ju det som gör det kul. Att någonting händer i stan, då är det roligt folk ute... och någonting annat än bara att gå på krogen...

2010-05-10 @ 22:44:23
URL: http://drinkitup.blogg.se/

Comment:

Namn:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/Blog:

comment:

Trackback
RSS 2.0