Just another duckface in Hollywood

Goodevening peeps!
ikväll har vi bland annat roat oss med att spana in norways version av 'Hollywood fruar'. WEEEHAA! Vilket fabulous söndagsnöje. Klart att vi fann några nya favoriter, en av dem, Beatrice Prochazka, kallas norges svar på Anna Anka (-högst osannolikt faktiskt, ingen, INGEN klår the duckface för fan!!). Lustigt nog så kom vi på att vi träffat just denna brud massa gånger när vi besökte hennes butik, Bizzy B, på Hollywood Blvd. Hon är en gammal avdankad playmate från Norge, numera rik buisness-woman och gift med en former Chippendale strippa. Så det kan gå.
Hur som helst så har hon lyckats bra med butiken, riktigt mycket HOT STUFF!!!!
Nu dear readers, fortsätter vi denna natt med FILMTAJM & GÖÖÖDIS.
Puss Hej och Rawk on.
ps. den här bilden ligger egentligen under kategorien CENSUR i vårt bildarkiv. Men ähh what the häck. MORE NIPPLES TO THE PEOPLE!! ds.

Say something!
Postat av: Slash

Hej,



Hur Hårdrock är censur då?

2010-04-19 @ 13:07:12
Postat av: SinSisters

Slash: Näe du har helt rätt, en liten nipple-slip har väl ingen dött av!?! det va mest en varning till våra känsliga läsare. HÅRDROCK FÖR FAN!!!

2010-04-19 @ 13:40:26
Postat av: Slash

Hej, Jag har tittat och tittat men jag kan inte se ngn liten nipple-slip..... Bröst är hårdrock!!

2010-04-20 @ 10:43:26
Postat av: SinSisters

Slash: Johodå, den finns där - tro oss. Klart att bröst är hårdrock!! Det blir massor av boobs i den här bloggen, och hädanefter så skiter vi fullständigt i censuren!!! puss puss

2010-04-20 @ 13:22:28

Comment:

Namn:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/Blog:

comment:

Trackback
RSS 2.0