Moviestar, öh moviestar

Hola peeps!
Är det en understatement att börja detta inlägget med: VILKEN SOFT DAG? Tror nämligen att det är allt vi har att säga om läget so far. Soft & Sunny - just the way we like it.

Har ni egentligen tänkt på hur jävla lång tid det tar för en amerikansk movie att nå biodukarna i Sverige?! Näpp, tänkte väl det. Antagligen inget man reflekterar över liksom. Hallå. Men faktum är att det tar svinigt låång tid. Vi är rätt efter här i Lilla Svedala serrni! Ett exempel; när vi va i Vegas så lyckades vi hamna på en VIP efterfest med ett filmcrew, de hade precis avslutat en inspelning av en storfilm med George Clooney i huvudrollen. Detta var i Maj typ. För några veckor sedan så hade den filmen, 'Up in the air', premiär här i sverige, vilket innebär att det har tagit ÖVER 8 månader för rullen att nå oss. Jädrars!! Man blir ju lite mörkrädd.
Snitsig snubbe den där Mr. Clooney annars, väldigt down to earth för å vara miljonär får vi nog lov att avslöja! Vad han tyckte om oss Inga's from Sweden låter vi däremot vara osagt. Höhö.
En annan schysst skådis-dude, om vi nu ändå e inne på kategorin moviestars, är vår funny friend Jesse Harnell (mest känd som figuren Wacko i Animaniacs)!! Just nu e han aktuell i animerade rullen 'Up', som förövrigt också tog typ ett sekel innan den landade på duken här. WE MISS HIM!!! aunten lieben dauchten louben (?!?!) give it to me baby!!! Muhaha.

Wacko's showing off his fancy pants


Så vi inser ikväll, dear readers, att vi vill utbringa en skål för -

En bra film är alltid bättre på bio.


Men så SKÅÅÅL på er!!!! Och nighty nighty.


Say something!

Comment:

Namn:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/Blog:

comment:

Trackback
RSS 2.0