Shopdrop & Stilettos

HEY!
Inte många knop gjorda här hörrni. Vi jobbar MONSTERDAGAR, vilket känns orättvist men ändå jävligt rättvist. För hålen i LA-plånboken blir miiindre och miiindre YEYEYYY!!! Fy fan. Vi kan inte minnas hur det faktiskt känns att KÖPA någonting..? Hur känns det liksom?! Alltså, vi snackar inte mat å sånt skit nu, näe - utan materiella ting, NICE STUFF bara! Det är så lustigt också, för det verkar som om just precis nu i denna stund, i dessa dagar, så dyker det upp hur mycket fantastiska grejjer som helst EVERYWHERE!!! Vi vet att vi har tjatat om detta förut peeps. Men nu börjar det jävlarimig på riktigt att smärta i shoppingtarmen. Baaaah ge oss ge oss ge oss!! Nåväl, den som väntar på nåt... skit.
Vi kan bara säga att vi kommer inte vara nådiga första shoppingrundan i Hollywood, och den shoppingen friends, den e inte att leka med. NO MERCY HÖR NI DET??!?!!
Och ni vet väl att; det som inte finns i staterna, finns inte. Nja förutom svenskt godis då förstås. Fast jo det finns swedish fishes, men dom smakar skit.
Näe, give us lite shoes tack (Pleaser favourites) gärna från den här butiken på 6564 Hollywood Blvd:
Vi handlade pjucks där förra gången, och hon damen som äger butiken säljer till massor av famous people. Hon har väggarna tapetserade med foton av kändisar som har vart där å handlat, givetvis så är en hel hög av dem strippor. Det råder ju liksom lite STRIPTEASE-KULTUR därborta överlag, och vi gillar't!!!

Nähä folks, om vi skulle ta våra stripp-sko-begär med oss in i sängkammarn snart och säga Thank u & Goodnitey för idag? YES.
Helgen är bara runt hörnet i alla fall. DET TACKAR VI FÖR!!
XOXO//

Say something!
Postat av: SANIBO

satan vad hett!



sv: thanks girls!

2010-05-20 @ 22:26:16
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: CC

jo en sak finns knappt där...(fast det tror jag inte ni bryr er om haha) o det är NYTTIG mat i mataffären. Blä, bara massa preparerat skit med tillsatser.



Och jag tyckte det var svårt att hitta stövlar som INTE var strippstilen haha

2010-05-20 @ 23:32:39
URL: http://metalbarbiecc.blogg.se/
Postat av: Nea

majuu! satan vilka heta skor :D



sv: ja, så jävla sjukt kul ! ja bodde på hard rock i vegas, svin billigt å snygga rum va de.. inte för att man ska va där så mycket ändå hehehe ;D



hur länge ska ni va borta sammanlagt? =)

2010-05-21 @ 00:58:19
URL: http://www.rockspot.se/SysterDekadens
Postat av: CC

sv: haha jag menar inte bara frukt o sånt. jag äter ju sjukt nyttigt, bara fullkornsprodukter o sånt, inget rött kött etc. Men Trader Joes var en bra affär, all mat är organisk o inte dyrare än annars :)

2010-05-21 @ 23:53:00
URL: http://metalbarbiecc.blogg.se/

Comment:

Namn:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/Blog:

comment:

Trackback
RSS 2.0