REALITY BITES.

Det här med 'reality shows' är ju ganska så sjukt egentligen. Här borta i Hollywood finns det extremt många, och det är STÖRT hur populära alla dessa skit-serier är! Så fort du sätter på tvn är det alltid nån gapande housewife eller galen rehab-celeb där on the screen. 
Dessa tv-shows har ju även blivit väldigt populära in Sweden, och det sjuka är att även om vi inte vill titta, så kan vi inte låta bli.
It's like a bad drug!

Störst här borta är utan tvekan The Kardashians. Tror till och med att det har en egen tv channel. Det är liksom inte en serie utan typ fem, sex olika. 'Keeping up with the Kardashians', 'Kourtney and Khloé take Miami' 'Kourtney & Kim take New York', 'Khloé & Lamar', 'Kourtney & Kim & Khloé take what-ever, when-ever'...
Nä, men seriöst. Det är svårt att inte få rysningar när man hör deras nasala röster på deras breda kaliforniska dialekt. 
'Liiiike seeeeriously??'

Nooo, I don't have a fake ass, I swear.

Sen har vi ju alla dessa play-boy-bunny reality shows.. Tror att det började med 'The girls next door' där man fick följa den gamle gubbstrutten Hef och alla hans girlfriends...

welcome to the bunny house

Sen fick alla girlfriends en egen serie var. Och Hugh skaffade sig en ny, yngre blondin.

Oh yes Holly, we know. Blondes are always wild.

 Så klart har vi ju även de klassiska Real Housewives-en, som man bara måste följa och sen spy lite grann. Värst måste vara 'The Real Housewives of Beverly Hills'. Plastic fantastic säger vi bara. 
Men det finns några frugor som är helt okej att följa och det är dom i 
'Married to Rock'Den här serien handlar inte om några vanliga, crazy housewives (okej, dom är fortfarande rätt så crazy), utan om ett gäng brudar som är gifta med rockstars. Vi får följa:
 Etty Farrell (wife of Perry Farrell, singer for Jane's Addiction),
Susan Holmes McKagan (wife of Duff McKagan, bassist for Velvet Revolver and former bassist for Guns N' Roses),
 Josie Stevens (wife of Steve Stevens, guitarist for Billy Idol) and
AJ Celi (girlfriend of Billy Duffy, guitarist for The Cult).


Billy Duffys brutta.

Som sagt, vi gillar inte reality shows. De är patetiska, och varför ska man följa andra människors liv on tv när man kan gå ut och leva sitt egna?! Med det sagt är det dags att bänka sig framför tvn.
Höhö.

LATER LOVERS!


Say something!
Postat av: sanna

haha det är fan helt sickt! jag ser ofta på E! och där kan vi ju snacka reality maraton konstant!

2011-07-12 @ 13:10:46
URL: http://ssanibo.blogg.se/

Comment:

Namn:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/Blog:

comment:

Trackback
RSS 2.0