Created by

Uppblåsta Barbara's

Tjingeling peeps!
Fick ett mail från chris "krull" med en påminnelse om ett event här längre fram i March. Hans band Dirtbox headlinar för flickorna i Crucified Barbara, på Sticky den 20:e. Blir nog en liten visit där då. CB är ju rätt utskämda girls nuförtiden, efter sin medverkan i melodifestivalen. Hur fan tänkte dom där? Big mistake, BIG. Men det blir kul o se om det dyker upp några schlager nördar i publiken då. Hehe.
See ya!

Shake me

Visst e det nice och förgylla tillvaron med lite färg ibland?
Sjukt skönt å kolla på dessa färgglada damer!
Blir kanske till att införskaffa sig en rosa peruk? Finns tonvis med wigshops i LA. Fast man vill ju inte att det ska se ut som om man går omkring med en rosa maräng på huvet liksom. Den måste ju vara sådär lagom cool!
Dagens bakislåt blir en gammal dänga med Cinderella. Om vi ändå snackar hår så.


Soffläge.

PIZZAA säger magen.
Varför vill man alltid ha flottig mat dagen efter festligheter?
Idag blir det inte många knop gjorda, vi intar soffläge och hoppas på bättre tider.
Vad hittar ni på peeps?
xoxo

Satan, vi trilla dit!

Hur mår ni i Lördagskvällen people? Ikväll are we breaki'n the rules. Nu jävlar e det fest!!!
Det bästa som hänt idag för övrigt, är att vår morsa (50+) gått och tatuerat sig. Välkommen till verkligheten kära mamma - LOVE U! Känns på nåt sätt som om cirkeln e sluten.
NU KÖR VI
SKÅL på er Folk!

Hey little sister, who's your superman

Tänkte att vi slänger upp en fin-fin version av gamla dängan "white wedding". Originalet gjordes ju av Billy Idol som ni vet, men här är en annan variant med våra friends i Murderdolls!

Ben Graves, a true Dollface.
Ha en helt smashing dag folks!!
xoxo

Go away darkness

Finns det nån svenne-banan som INTE är trött på det här jävla vädret?!? Man vaknar varje morgon och slår upp sina blå, i hopp om att snöslasket ska vara väck. Men ICKE. Har vi fått en ny istid???
ÅÅÅ take us back to the Paradise city. PLEASE!!

Animalistiskt.

Goodmorning people! Inatt har vi drömt om SKOR. Alltså inte vilka skor som helst utan om dom här nedan. När det kommer till shopping såhär på vårkanten (öööh?) så brukar det ju finnas mest på nätet enligt vår mening. Däremot VÄLDIGT överraskande att man fann dessa killer heels på nelly.com! Fuck me backwards vad snygga!!!
Dom blir dina för 399 riksdaler.
Meen, vi håller som sagt i plånboken för denna gång.
LEPARD over n out//

Alternativt Fredagsmyyys

Jamen visst e det nåt speciellt med Fredagar ändå? Veckan är slut, alla är glada, fredagsbiran åker fram och Let's dance med gay-tony på 4:an. FUCKING Fabulous! Nej, skämt å sido. Vad ska ni hitta på ikväll folks?! VI E PARTYSUGNA!!!! Tyvärr så tillåter inte vår skrala kassa några större ekonomsika utsvävningar den här helgen. Då tänker ni genast; men Hallå det var ju Payday igår? JA SANT! men vartenda ruttet öre skall stoppas i L.A spargrisen-sådeså!!! Det kostar å ligga på topp, eller vad dom säger.
Hoppas ni får en KILLER-EVENING Ladies & gentlemen!
Break some bones.

Wtf?!?

gaah, fan vad typiskt... och så missar vi Sonisphere också! JÄVLA SKIT.

Runnin wild

Mornings folks! visst sitter det fint med lite AIRBOURNE så här tidigt på morgonen?
Har lyssnat igenom hela senaste albumet och det sprider sig liksom en sån där välbefinnande känsla i hela kroppen. Man vill gärna plocka fram luftgitarren och headbangerhåret!! Just den här videon tyckte vi var lite extra cheesy, eftersom gamle räven Lemmy (singer i Motörhead, för er som inte har nån aning om vem gubben är) uppenbarar sig på några ställen.
Och här e en ugly pic när vi va på Motörhead collection Launch party på Rainbow i somras.
Say cheeeese!


Honey, i'm home

Okey, vi blev helt till oss i trasorna när första säsongen av "Svenska Hollywood fruar" började sändas i Tv3. Och nu, NU FINALLY, så kommer andra säsongen!! Det bjuds tydligen på några nya botoxade ansikten, men såklart även gamla goda favoriter. För vad vore programmet utan ostkrooks-Maria och Anna Ankface? Nada.
Soffan e bänkad, Ostkrokarna framplockade -den 8:e Mars Kl. 21.00 smäller det, missa inte!!!

Honey, we're home
//

Katten har ny kalufs

Ojsan, där ser man! Gamla Kattan har skaffat ny frisyr IGEN. Inte för att man blir förvånad, men ändå. Det här va väl ialla fall en avsevärd förbättring mot det platinablonda rufset hon halkade in på ett tag...Hallå, STAY BLACK liksom, du är ju ändå en latino-mama i grund & botten. En väldigt vacker sådan skall tilläggas! Vi hade ju äran att få hänga med henne lite när vi våldgästade Rainbow, på sunset, varje dag under hela Juni månad.. (NEJ, vi ångrar ingenting. No regrets -Red bull vodka solves it all!!). Låter det vara osagt det här med plastikoperationerna däremot..hrm hrm. Hon skriver ju på sin myspace att hon inte har gjort några ingrepp, men alltså det måste ju va ett skämt. En blind Höna kan ju för fan se att hon ser annorlunda ut nu mot hur hon såg ut för tre år sen?!?
OOh well, whatever dude - we love u anyways Kats! and we also love plastic surgery! :)
Flipp eller flopp, vad tycker ni?!?
Hej hej farbror plastikdoktor
The two swedish giant Viking's
Peace out!

Morning Glory

Får man lov att vara lite ego så här på morgonkvisten?
Här är i alla fall en video med the guys in UNION SQUARE feat. SinSisters ;)
Den har sänts flitigt på MTV, det ni!
"Deceit" Official video - By Patrik Ullaeus/Revolver Film company

Ha en helt underbar dag,
Skål!

klick, klick...

...vill man inte bara ÄTA upp dessa bad-ass heels?! Ååh bara några knapptryck bort. Endast 65 dollar! Mums.
straponsweetie.com

Och om pengar växte på träd, så skulle vi med nöje fälla en hel skog för dessa:
Klänning 450 dollar, Jacka 350 dollar och hatt 50 dollar från Trashy.com

Mjaow.

...

Word!

Nya tattoos på ingång!

..yes, lite nya tattoo's e det dags för snart. Senast vi gadda oss va ju i L.A, så det är hög tid att fylla på med nåt nytt nu... Cupcakes & Leopardstjärnor blir det bland annat mina vänner! Updates kommer såklart.
Inte på foten dock, utan armen :)

Stjärnor i svart & Leopard på överarmen!

 

Här får ni pics på texterna vi gjorde i Hollywood:

"Whatever" i Nacken

"Nevermind" på axeln

Snyggt med texter, blir nog någon mer framöver!

 

Over n out//


Lägesrapport.

..fan att det ska va så svårt att få till det som man vill!! Men, så e det väl med allt här i livet... även bloggdesign.
Om fem månader (knappt?!?) så är detta förbannade Snökaoset ett minne blott. Då hägrar palmerna, drinkarna, shoppingen, partyt, LIVET i L.A! Miss u Hollyweird!!!
Love & Light!

Stick to your Guns!

STICK.TO.YOUR.GUNS

Bondgirl killer shoes från Straponsweetie.com! Skinnjacka: Generalpants, Jeans: Republic, sjal fr Fendi, Handskar: Forever21, Nitarmband: Alexander McQueen, Örhänge: Rockngothshop.

Ok, då kör vi..

..testinlägg för vår upcoming smashing blogg! Inte klar på långa vägar med design och så, men jag knepar och knåpar lite varje dag. Håll koll!
PEACE OUT!

RSS 2.0