Pretty VEGAS.

Fi faan, det börjar nästan likna Californien värme här på Bäst-kusten nu folks!! Idag har det säkert vart närmare 23 grader. AWESOME. En annan sak som också e helt awesome, är att vi spikade VEGAS trippen nu precis för ungefär en halv minut sedan!! Den 25:e Juni drar vi dit med Sam och gänget.
BEWARE CITY OF SIN - THE SIN SISTERS ARE BACK IN TOWN!!!
Aaah, vi ska bo flott, bada kungligt, dricka som svin, gå på strippklubb, spela bort dollars och insupa ökenatmosfären så mycket vi bara orkar. Skulle nog vilja påstå, att efter Los Angeles, så är Las Vegas den mest underbaraste, mest glittrande och bästaste, festligaste staden IN THE WHOLE WIDE WORLD. Nu har vi ju inte vart i varenda stad i hela världen direkt. Men ändå. Sånt känner man på sig.
Vince's tattoostudio ligger mitt på strippen, öppet 24 hours!

Vi får en flashback av 'The Hangover' helt plötsligt. För er som inte vet, så är det en film. Och till er som vet, men ändå inte har sett den säger vi bara: SHAME ON YOU!!

"i wan't you to know that whatever happens tonite i will never never ever speak a word of it. No seriously, i don't care what happens, i don't care if we kill someone. You heard me, this is Sin City - i won't tell a soul."

PUSS & PEACE OUT!

Say something!
Postat av: Michaela

Fan vad kul det ska bli å följa eran blogg när ni drar dit ;)

2010-05-18 @ 22:21:02
URL: http://hangoverdoll.blogg.se/
Postat av: Nea

vart i vegas ska ni bo? :)

.. ja festa me en snubbe som jobba på vinces studio när ja va där... fränare än så blev de inte.. :/ haha , men kul va de!

2010-05-19 @ 01:17:30
URL: http://www.rockspot.se/SysterDekadens
Postat av: Hell Awaits

Hej, har en lite fråga=) Vad är det ni ska göra i L.A? är det långtidssemester eller ska ni jobba/göra något speciellt?=)

2010-05-19 @ 19:11:42
URL: http://hellawaits.blogg.se/
Postat av: CC

är så sur att jag missade Vegas sist (min polare som skulle bjuda på resan hamnade på sjukhus). Men i år då jävlar ;)

2010-05-19 @ 21:04:12
URL: http://metalbarbiecc.blogg.se/

Comment:

Namn:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/Blog:

comment:

Trackback
RSS 2.0