SinSisters and the City

Yoho!
Känns som en oerhört effektiv dag idag folks, vi har fått fixat en massa otrevliga, nödvändiga saker inför avfärden om ett par veckor, samt jobbat och tjänat in kosingen. Purrfect! Dessutom e det halvvägs till weekend, och som ni säkert förstått vid det här laget så e vi riktiga SUCKERS FÖR WEEKENDS!!! Denna helgen tänker vi dra fram grillen oavsett om vädergudarna e på sitt vresiga humör eller om de är glada som svin.

Är det förresten nån som har missat hysterin kring den nya SEX AND THE CITY-filmen?!?! Ni vet uppföljaren till den där filmen/serien om fyra kvinnor i olika hårfärg som lever livet i New York City efter 40-års strecket?
Näe, tänkte väl det. Vi tycker att vi ser Carrie's fucking hårsvall ÖVERALLT!! Inte oss emot (trots att nymfomanen Samantha e snäppet vassare), för helt ärligt så måste vi - kära readers - medge att vi gillar't. Faaast, dom kunde väl dragit till med LA istället för New York???

Vi kanske skulle köra en uppföljare på uppföljaren med SinSisters and the City?
Höhö.


Stay tuned folks!!
Rawk on//

Say something!
Postat av: Fredrik

Sv. Man tackar! Ska se om jag orkar piffa till bloggen ytterligare nån dag. Men den får duga som den är sålänge. \m/

2010-05-27 @ 08:26:59
URL: http://kreem.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Sv. Ja, jag jobbar med sånt, inte med bloggar osv, men med grafisk design, webbdesign, layout, foto osv... Tycker dock att det är kul att ha nåt eget att greja med, så det fick bli en blogg.



För ett antal år sen hade jag dock eget och gjorde hemsidor åt band som In Flames, Caliban, Trivium, Dimension Zero m.fl. \m/

2010-05-27 @ 09:41:01
URL: http://kreem.blogg.se/
Postat av: CC

Jag skulle hellre ser er film ;) Tycker tanterna är rätt trista..

(oops sa jag som väl kan kallas tant själv)

2010-05-27 @ 20:03:55
URL: http://metalbarbiecc.blogg.se/

Comment:

Namn:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/Blog:

comment:

Trackback
RSS 2.0