Fake it til' u make it

YO!
Helgen närmar sig med stormsteg och det gillar vi. Tyvärr så händer det inte så mycket just denna weekend, mest booooring work as usual. Fan det känns nästan som om fötterna växer fast i det där jävla butiks golvet!!! Man kan ju lika gärna ställa dit en tältsäng och sova över juh. Typ; tjing tjing på morgonkvisten när man släpper in kunderna, smårufsig i huvet och med morningbreath. Shit, vilken mardröm. Eoow.
Hur som haver, VI E PARTYSUUGNA folks!!! Hade vart grymmish att dra till Hufvudstaden här framöver och spana in Crazynights samt Sthlm Rock out. Men vi får dessvärre överlåta det till alla er LÖVELY ROCKCHIC's. Drick en bira eller tio för oss med hörrni!!!
Nästa helg är det dock vår tur, då blir det värdinnejobb för All Ends först, och sen en helvetes massa sprit hela natten. GRATIS dessutom. Finemang!

Idag så har vi för övrigt haft en ingående (?) diskussion om popnörden Brolle 'Elvisfrillan' junior. Eller ja, Brolle kort o gott som han tydligen väljer att kalla sig. Nu kanske ni kära people, undrar varför i helvete vi lägger ner tid och energi på att diskutera en så oväsentlig person? Det ska vi tala om. En av oss ramlade nämligen över en artikel om honom, idag på lunchrasten..
..Och vi bara undrar liksom VEM fan han tror att han är?? A FUCKING ROCKSTAR?!? Typ hallå, sjöng han inte i Dansband eller nåt sånt innan, eller VAR kommer han ifrån?
'Brolle's nya vågade, rockiga stil'. HAHAHA jo man tackar. Vi avlider, FULLKOMLIGT. Det är så ironiskt det där, när männsikor helt plötsligt bara 'får för sig' att bli rockiga.
You're born with R'N'R in your vains - or you're not. Simple as that.
Fan för de jävla mode-idioterna som sitter och bestämmer om vad som är inne eller ute. De trampar ju oss rätt i nyllet!!! Hela den här Rock-mode-trash grejen har blivit så himla exploaterad, tror inte ens att hälften av dom som klär sig i bandtischor och nitbälten och hejsan hoppsan, vet vad ROCKMUSIK egentligen är.
ÅÅÅÅH. Ojsan vad detta inlägget blev långt då. Anyway, ni fattar nog poängen, förhoppningsvis.
Vad Brolle beträffar, så kan vi meddela att han även leker rockstjärna IRL. Med råge. Inte för att det kanske var intressant. Men, ändå.
tihiii jag skaffar sleeeve och blir sooo rock n' råååll

Gonatt & Ajöken på er!
LOVE//

Say something!
Postat av: CC

Håller helt med... så trist med alla dessa svenssons som tror att de blir rock n'roll för att de köper bandtröjor, urk :(



O jo fan ska ta en bira eller två för er också i helgen ;)

2010-04-08 @ 23:13:25
URL: http://metalbarbiecc.blogg.se/
Postat av: Angie

word.

2010-04-09 @ 15:34:28
URL: http://begforit.blogg.se/
Postat av: B2

jag kan inte minnas att ni alltid varit så här rockiga ;)lr...

Tycker iaf Brolle e söt!



2010-05-14 @ 16:29:01
URL: http://hannabrandell.blogspot.com/
Postat av: SinSisters

B2: mnja, det handlar väl mer om att hitta sig själv, och det tycker inte vi att man gör från en dag till en annan - vilket Brolle här i detta fallet är ett bra exempel på. Det blir liksom lite 'fake' när man ena dan sjunger allsång i vit skjorta, och andra dan så har man tatuerat halva kroppen och kletat svart kajal runt ögonen. Meeeen, återigen - that's only our opinion! Puss puss

2010-05-14 @ 20:15:47
Postat av: B2

I see... Tycker ni är söta me!! Puss

2010-05-14 @ 21:45:28
URL: http://hannabrandell.blogspot.com/
Postat av: SinSisters

B2: haha du med sötis!!

2010-05-14 @ 22:20:17

Comment:

Namn:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/Blog:

comment:

Trackback
RSS 2.0