Shit happens when you party naked.

Toudeli-ouu!
Herrejävlar. Vi har idag bevittnat kycklingarnas högtid med följande: Påsk-ris, Påsk-kärringar, Påsk-brasa, Påsk-godis, Påsk-hare, Påsk-kram, Påsk-mat, Påsk-fjädrar, and now: en redig Påsk-sup. En VÄLFÖRTJÄNT sådan också!! Helt ärligt, är det inte lite överdrivet allt det här med fjädrar och ägg o brasor o skit?? vi menar, ALLA vet ju att påskharen inte finns på riktigt?! Det är ju nästan samma hysteri som i Juletid, for god sake. NÄÄJ, Jultomten finns inte heller (förlåt baarn men det är den bistra sanningen).
Det ringde på dörrklockan i eftermiddags, och när vi öppnade så stod där två små utklädda ungar och tiggde godis. De såg nästan spöklikt vuxen-häxaktiga ut. Vid lite eftertanke så fattade vi att det inte var 'Trick or treat', utan faktiskt Glad påsk som de ville förmedla de små liven. Vi gav dem några torra russin ock smällde igen dörrn. GLAD PÅSK!!

Ikväll så är det ju också en AFTON. En påskafton brukar i regel innebära för vår del, att vi super skallen av oss. Tyvärr så har vi tackat nej till alla trevliga invitations runt om i landet, även om det suger i partytarmen!
HAHAHA!!! Neheej då, vi luuuras bara. För sanningen är den folks, att vi har inte blivit bjudna på en enda sketen fest ikväll. Vilket iofs är kanoners eftersom vår väckarklocka ringer tidigare än tuppen tomorrow. Så vi väljer att knapra choklad-ägg här hemma i soffan och inse att; imorgon är en annan dag. FORTFARANDE PÅSK. Hell.
XOXO/

Say something!
Postat av: VictoriaSiilver!

Sv: Glad Påsk budar!! :D

2010-04-04 @ 01:18:26
URL: http://victoriasiilver.blogg.se/
Postat av: Sandy Dee

Men jag bjöd ju Er faktiskt!! Puss på er babes!

2010-04-04 @ 11:40:57
URL: http://sandrassanningar.blogg.se/
Postat av: CC

Awww ingen fest... trist. Inte för mig heller men jag tog några bärs med en polare. Nu är jag less på påskhelg och ordet påsk haha

2010-04-04 @ 13:08:10
URL: http://metalbarbiecc.blogg.se/
Postat av: Rora

Fan vad snygga ni äääär!

2010-04-05 @ 22:29:54
URL: http://rora.se/
Postat av: paweena

Ni är grymt snygga Bitches, hehe!

Ses imorgon Sara! Kram

2010-04-05 @ 22:59:16

Comment:

Namn:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/Blog:

comment:

Trackback
RSS 2.0