Allt kan hända i Hollyweird - Chapt. One

Vad var det vi saa, SUNSHINE ONLY today! Fortfarande kallt som röven, men ändå :)
Jo som rubriken lyder så händer det ju en del knasiga saker i La-La land. Men det är ju därför vi älskar det så mycket!
Tänkte härmed delge er om hur det gick till en gång när vi blev bjudna till Playboy Mansion.
(För er som inte vet, så är det ett stort residens där en gubbe vid namn Hugh Hefner huserar med sina 17 modellfruar)
Vi var så sjukt bakis sletna, alltså ni vet när man har festat twentyfour-seven i två månader. Just den här dagen när man kolla sig i spegeln så fick man liksom ingen reflektion tillbaka, det var bara som ett stort svart hål i fejjan & ett råttbo till hår. Hursomhelst, vi bodde på Sunset - på motellet där Jim Morrison levde i 2 år, och tvärs över gatan låg passande nog ett 7-Eleven. På darrande ben så lyckades vi med nöd och näppe ta oss över vägen och bokstavligt talat så RAMLADE vi in i butiken i jakten på bakfylleFood. Vår åsyn skulle skrämt slag på vilken normal människa som helst. Vi såg ut som två miffon, två retarded uteliggare. Och man kunde inte se om vi var killar eller tjejer, eftersom vi hade stoppat in håret under en lortig keps, hade universums hängigaste brallor och Flip-flops till det som pricken över i. Efter en stunds velande i smörgåsdisken (finns enorma mackor av alla dess slag), så börjar en äldre man konversera med oss.
"-oh so you guys are into the sandwiches today, huh?"
"-ööh, yes."
"-ok, are you hungry?"
(vid det här laget hade vi båda hela famnen full med sandwiches)
Vi bara stirrade på honom. Hade liksom tappat talförmågan för hjärnan kändes som en degklump.
"-You guys are both really beautiful. Let me see your hands!"
"-hahah.. what?"
Alltså was this guy for real?! Här står vi med händerna fulla av käk, och han vill se hur våra handflator ser ut eller vad?? Dagen innan hade vi gjort fejknaglar på en salong, eftersom det kostar typ noll att göra nytt set i LA.
"-Look at your nails and hands, gorgeous! Have u girls been to the mansion?"
"-The Mansion..? what?"
"-yeah, Playboy Mansion?"
Hela situationen började bli bisarr, det bubblade i magen och allt vi ville göra egentligen var att kräkas. Men gubben envisades med att vi skulle följa med till The mansion dagen efter. Han sprang med lyckliga steg ut till sin EXPENSIVE car och hämtade sina visitkort samt sitt Playboyblock med tillhörande penna.
"-So, here's my card and let me take your phonenumber and i will call you girls tomorrow. I'm shooting a movie up there, and then there's a big party afterwards!"
"-ööh, okay.."
Eftersom vi inte var vid våra sinnens fulla bruk, så lät vi den envise mannen få sitt telefonnummer. Sen masade vi oss tillbaka till vår mörka håla på motellet, och fullkomligt DOG några gånger av hysteriska skrattanfall!!!! Vad hände liksom. Den där snubben hade ju inte alla hästarna i stallet om man säger så. Eller var han blind måhända?? jaja, vi följde hur som helst inte med, trots ivriga påringningar dagen efter.

Nu kanske ni, kära readers, inte riktigt fattar hur sjuk den här historien är. Nej. Men vi som var där IRL kan säga att det var mycket stört. Och mycket ROLIGT. För vem fan vill bjuda två sletna lodisar till Playboy Mansion? Vill dom ha SKIT I HÖRNEN?!?! MUHAHAHA.

The Mansion och gamle Hef fick sig ändå ett smått hysteriskt, senare besök av oss.
Men det där är en helt annan historia..

oh you dirty dirty old man - den gubben gick inte
who's dirty? WE'RE dirrty! shopping at 7-Eleven
Hands up, Over n Out//

Say something!
Postat av: CC

haha vilken story... ja det finns mkt crazy folk där helt klart. Motellet Alta Cienega menar ni? Med Jim Morrison rummet...där har jag också bott en gång haha, dock inte i hans rum

2010-03-02 @ 21:04:56
URL: http://metalbarbiecc.blogg.se/

Comment:

Namn:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/Blog:

comment:

Trackback
RSS 2.0