nice boys don't play rock and roll, i'm not a nice boy and i never was

Ingen har väl missat att Guns N' Roses blivit invalda till Rock n' Roll Hall of fame???
Detta stod ju klart redan i december, och sedan dess har det varit en jävla massa skriverier och teorier om originaluppsättningen av bandet skulle vara med vid inskrivningsceremonin (den 14:e April) eller inte. Eftersom Axl Rose inte ens tål att vara i närheten av Slash's tarmar - jo, så uttryckte han sig i en intervju nyligen - så avböjde han bestämt att medverka.
VAD FAN. Ersätta Axl med Myles Kennedy???? mnja. Lame.

"Till Rock and Roll Hall of Fame väljs musiker och grupper som har haft stor betydelse för rockmusikens utveckling. Valet förrättas av 600 musikexperter världen runt. Kravet är att det har gått minst 25 år sedan artistens första skiva släpptes.

De senaste dagarnas stora diskussionsämne har varit Guns N Roses-vokalisten Axl Roses beslut att inte delta i evenemanget. Många hade hoppats se det ursprungliga bandet på scenen. Också Izzy Stadlin och Dizzy Reed meddelade på förhand att de inte deltar i evenemanget.

På plats fanns däremot gitarristen Slash, basisten Duff McKagan och båda trummisarna från bandets glansperiod, det vill säga Steven Adler och Matt Sorum. 
De uppträdde tillsammans med sångaren Myles Kennedy (Alter Bridge, Slash) och ex-Guns N Roses-gitarristen Gilby Clarke och spelade klassikerna Mr. Brownstone, Paradise City och Sweet child o’ mine framför tusentals fans"Say something!
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Blir lite trött. Kan dom inte bara ta det som det är och vara stolta över det dom faktiskt skapat tillsammans. Nu vet ju inte jag allt runt omkring - men lite trött blir jag.

2012-04-15 @ 19:04:38
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Sofie

SV: tack detsamma fan :)

2012-04-15 @ 20:19:25
URL: http://themusicneverstops.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Guns N Roses är ju helt och håller ett av värdlens bästa band enligt mig. :)

Tråkigt det där med axl rose och dom andra bara.

2012-04-17 @ 19:44:45
URL: http://fredriksvensson.blogg.se/
Postat av: Josefine

Guns N Roses var så jävla bra men det kommer nog inte kunna toppa igen. Axl Rose är en sådan diva! x]

2012-04-21 @ 12:58:59
URL: http://theblackcherry.blogg.se/

Comment:

Namn:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/Blog:

comment:

Trackback
RSS 2.0