All things come to he who waits, the waiting never ends

En liten update från S och Hollywood folks!
Senaste veckan har mest bestått utav jobb-fix och MOTION. Yeah, ni läste rätt!! fast lite alkohol har ju slunkit ner också så det går väl jämnt ut ungefär. Försöker komma 'back to reality' efter alla helgdagar, x-masar och skit. Vädret e bättre nu, och såhär SJUKT nice va himlen över Runyon Canyon för ett tag sen:
Var fler som tog en paus i exercisen och knäppte några bilder


Utsikt från ett av bergen, can u see the sign??

Sammie fick en ap-dyr Champagne slash Öl i julklapp, och den tog oväntat slut häromdagen. Tyvärr så smakade den inte lika bra som den kostade, men det beror ju på om man gillar öl blandat med skumpa. Jävligt SKUM (höhö) kombination i alla fall!
När Infinium-flaskan var slut så inhandlades det en flarra hederligt white wine & världens största burk med Japansk öl. Det ni.
Om två månader lite drygt så dricks det definitivt mer öl och annat alkoholhaltigt, för då kommer H ner och joinar festen i the City of Angels!!! ÄNTLIGEN! Då börjar året på riktigt, yippie kay ey.

SONG OF THE DAY: Get back in Line - Motörhead/The wörld is yours

Skål på er i Måndagskvällen//

Say something!
Postat av: Slummy Mummy

Älskar bilderna från den där Canyonen, härligt att det är så nära för er! Själva är vi just hemkomna från Florida... sol, blå himmel, palmer, tropiska växter & blommor, sommarkläder, shopping... ja ni fattar. Vi ska nog flytta dit istället för Connecticut! Nån gång till sommaren.

2011-01-12 @ 12:19:29
URL: http://slummymummy.blogg.se/

Comment:

Namn:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/Blog:

comment:

Trackback
RSS 2.0