Sin Sisters QUESTIONS & ANSWERS

Alrighty people!
ÄNTLIGEN ska ni få lite svar på era frågor, ber om ursäkt att det dröjt för länge.
Enjoy!


När kommer Sara till Sverige?
Kommer Hanna flytta till LA?

S kommer förhoppningsvis till Sweden next summer!
Japp, H kommer DEFINITIVT att flytta, det är bara fråga om visum och lite annat.


Jag funderar på att börja plugga i Santa Monica nästa höst, men undrar lite vad ni tycker om själva staden osv? Klart att man kan läsa lite på internet och så antar jag, men vore kul att höra vad ni tycker :)

Santa Monica är helt fabulous! Grym shopping på 3rd street promenade, mysiga resturanger överallt och beachen precis runt hörnet. Kan inte bli mycket bättre! Santa Monica är dock väldigt mycket lugnare än Hollywood... känner många svenskar som pluggar på Santa Monica collage som är supernöjda & glada!

Vad heter ni egentligen?
Och vad kostade sillisarna?

Ja, för er som har missat detta, heter vi alltså Hanna och Sara.
Sillisarna gick på typ 50 papp. Hehe.


Hur hamnade ni i Hollywood? :)

Man kan väl säga att vi hamnade i Hollywood på grund av LOVE. Ja, alltså vi blev totalt jävla förälskade i denna stad, så vi va tvungna att stanna! Och S träffade ju sitt livs kärlek här ♥

Varför åkte ni till USA första gången ni var där?

Vi hade alltid velat besöka Los Angeles och Hollywood, och en dag bestämde vi oss bara för att göra slag i saken! Vi drog pa en grym vacay genom hela California - LA, San Fransisco, Santa Barbara, San Diego m.m. The best thing we've ever done!!

Hur bor ni?

S bor med sin hubby i en nice apartment i West Hollywood. Typ mittemellan Sunset Strip och Hollywood blvd. GRYMT läge. Just nu pendlar H fortfarande mellan LA och swedala pga jobb.


Vad försörjer ni er på egentligen? Vet ju att ni sprungit på castings/auditions några gånger och att ni varit med i reklamfilmer, stått modeller etc. Men är detta vad ni livnär er på?

Ja, här i Hollywood sysslar vi med lite allt möjligt. Blir som sagt lite modeling och annat stuff, gör naglar, hår & mejk. Men inget 8-5 jobb direkt. Du kan tjäna en månadslön på ETT gig om du har tur! Detta är ju möjligheternas stad, och vår dröm är att starta ett eget företag tillsammans här en dag.
You know what they say, DREAM BIG OR GO HOME!

Massa Kärlek till er//

Say something!

Comment:

Namn:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/Blog:

comment:

Trackback
RSS 2.0