Walk the red carpet, bitch

Tjing Guys & Dolls!
Hoppas ni haft en helt outstanding dag?!
Vi har känt oss rätt jästa efter gårdagens intag av de två 40x50 plåtarna med pizza. För att ni ska få en rättvis bild av det hela, så kan man säga att det ser ut som om vi har "en bulle i ugnen". Eller ja, två då. Eller jaoo ni fattar.
BIG FAT-DAY.

Shit, ikväll hålls det minsann galakväll i vårt älskade Hollyweird! Nämligen dags för Oscarsgalan, den 82:a (!) i ordningen. Kodak theater är pyntat som aldrig förr och kändisarna slåss om vem som är vassast på röda mattan.
Med risk för att låta a bit nördigh, så tror vi med all säkerhet att späckade Avatar tar hem guldgubben för bästa film. Ni har väl sett den???!!! Finns bara ett ord: RESPEKT. Sci-fi/love/tragik/mindblowing i en salig blandning. Totally fabulous!!! Så pallra er iväg till närmsta biograf nu om ni inte har fått tummen ur röven än.

På tal om mattor, vi har ju också gått på en viss röd matta, oh yes. Inte alls lika lång å flådig som den på Oscars ikväll, men ändå! Det tackar vi vår käre vän Ditch för. Tack, Dickhead.
Paparazzi my ass!!! Här var det fan ett helt filmCrew som filma och ställde konstiga frågor för MTV eller nåt. Kanonkul. Hoppas de fick några utförliga svar då, själva minns vi inte för vi var fulla som kastruller.
Alrighty then,
Vi tackar för oss och slänger in handduken för den här gången.

KÄRLEK!

Say something!

Comment:

Namn:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/Blog:

comment:

Trackback
RSS 2.0