swedala sucks!

Godafton people!
Vi tänkte tyvärr vara lite allmänt griniga idag. Vi tänkte börja med att ge majoriteten (..ok inte riktigt alla, men väldigt många) av SVENSKA-folket fingret. Alltså på riktigt, för nu jävlar får det va nog med de här svenne-fasonerna!!! Det är nästan så att man SKÄMS för att vara svensk ibland. Hur jävla inskränkta, otoleranta, dömande, trångsynta och TRÅKIGA får man lov att bli?!? Tänkte dra några exempel för er som inte fattar ett skit av vad vi menar:

♦ Om du råkar ha tatueringar (nu snackar vi ju inte en liten fjäril el nåt på skuldran), så blir du utstirrad. På badstranden, i matkön, på bussen, U NAME IT. Du är automatiskt kriminell eller något i den stilen.

♦ Om du har piercingar, så är du ett EMOKID. Folk undrar dagligen varför du har "skrot i nyllet", för det är ju inte naturligt.

♦ Om du råkar ha lite slingor i en utstickande färg i håret (typ rosa), så är du också ett EMOKID. Enligt svenska tanter så är emokid's från en annan planet än jorden.

♦ Om du är Blond och har silikonbröst, så är du automatiskt dum i huvet. Folk tror att hjärncellerna plockades ut när implantaten sattes in.

♦ Om du lägger ner tid på att sminka dig till vardags, så är du antingen ett fnask eller en FJORTIS. Du blir viftad i ansiktet med pekfingrar om att 'less is more'.

OCH:

♦ Om du inte GILLAR att använda massproducerade kläder (typ Gina Tricot) när du går ut på krogen, så blir du utskrattad. Du ska garanterat på maskerad eller något liknande, eftersom du inte ser ut som ALLA ANDRA.

Oh well, vet ni vad alla beiga torra svenne-bananer? Här får ni FINGRET!!!!!
MUAHAHAHA!!!
Helt ärligt hörrni. Hata inte det som är annorlunda. RESPEKTERA och ACCEPTERA!
LIFE IS GOOD!!!

Puss & Spanking/

Say something!
Postat av: CC

Haha...ja jag känner ju till det där med sminket ;)

resten slipper jag tack o lov. Men jag har ju blivit så tråkigt normal på senare år...har visserligen en tattoo men den syns sällan.

2010-03-30 @ 01:04:01
URL: http://metalbarbiecc.blogg.se/
Postat av: VictoriaSiilver!

Bra skrivet and so true!

2010-03-30 @ 15:42:36
URL: http://victoriasiilver.blogg.se/
Postat av: emelie

kalas

2010-03-30 @ 17:19:08
URL: http://rockcandy.blogg.se/
Postat av: Angie

WELL SAID GIRLS! Dessutom knarkar man om man har tuppkam har jag hört! :O

2010-03-30 @ 17:26:29
URL: http://begforit.blogg.se/

Comment:

Namn:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/Blog:

comment:

Trackback
RSS 2.0