In sickness n' in health..

Hello darrlings!
Vad kul att det är ljust när man kommer hem från jobbet liksom. Ljus har man ju inte fått för mycket av det senaste!!! Känns som om det har vart en enda lååång eeeternityyy of darkness.. kanske just därför, gott folk, som en utav oss har åkt på SNOR-sjukan. Ja, vi snackar SNOR, MÄNGDER med snor. Känns som att hela skallen är en enda stor snor-loska!!! MUMSIGT va??!?!
Nää, nu ska vi inte förstöra er behagliga kväll med att tjata om en massa yuckie slem. Det vi ville komma fram till var, att VAD FAN HITTAR MAN PÅ NÄR MAN ÄR SJUK?? Alltså om man har sett alla gamla filmer som finns hemma (hmm typ ett päron till farsa firar jul?), och segat sig igenom b-serierna som rullar på tv:n dagarna i ända???
Varför kan inte dom som spikar tablåerna tänka på oss sick-people once in a while?!? Vi har ingen lust att se 'våra bästa år' och 'hem till gården'. Bara signaturmelodierna ger oss KRÄKSJUKAN. Också.

När vi va sjuka i L.A (observera:bakfylleSJUKA), då gick det jättemånga skojsiga serier på dumburken. Vi kunde ligga inne whole day long å bara käka Glass och glo på tv.

KOLLA BARA IN våra triplets här i 'Daisy of Love' (grymt smaskig realityshow) hahahaah!!!! Guys, när ska ni lära er att sluta snacka SVENGELSKA egentligen?!?!

 


Det bästa var när killarna tyckte att Daisy luktade fisk, fast dom sa det på svenska. Då översatte amerikanarna det till: 'Daisy, we love you!!'


Näpp nu friends, dax att dra täcket över näsan och plöja ytterligare nåt gammalt skitprogram på televisionen (om ni inte har nån bättre idé????) Vi återkommer förhoppningsvis UTAN snorkråkor och nysattacker tommorow.

SOLONG sugarcups/


Say something!
Postat av: CC

hahaha vad var det DÄR? Är det -86 eller 2010? Vilka komiska snubbar, ser ut som en cool serie.

Men tacka vet jag Bret Michaels mums

2010-03-30 @ 22:23:14
URL: http://metalbarbiecc.blogg.se/
Postat av: Angie

Sv: tack som fan!! och ja, white is for pussies! ;D

2010-03-30 @ 23:14:39
URL: http://begforit.blogg.se/
Postat av: Jessi Fox

FUCKING HOTNESS!!!!!!!!!!!!!!!!



thanx! jag är skitnöjd.. förbannat förvånad man blir när det är ljust så länge. sen kom jag på att vi har ju nyligen ställt fram klockan. varför är svenska tjejer så trögfattade lixom? ;D

2010-03-31 @ 10:16:03
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: VictoriaSiilver!

Sv: Jag kan inget annat än att säga att NI sjuukt snygga!

Och ni har en grymt bra blogg, läser den varje dag! ;D

2010-03-31 @ 10:24:59
URL: http://victoriasiilver.blogg.se/

Comment:

Namn:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/Blog:

comment:

Trackback
RSS 2.0