Can't live without - top 10

Godafton godafton cupcakes!
En dag närmare helg - weepieee!! Idag tog vi ett gemensamt beslut, om att smuggla med en fickplunta i stöveln in på Shitty fingers på lördag. Skitbra. Ytterligare ett smart sätt att spara cash! Såvida inte vakt-retardsen kör med kroppsvisitering, för då ligger vi ju jävligt risigt till. Ni håller väl tummarna?!? Och käften också för den delen. SCHYCSH!

Annars då, jo vi har väl insett att vi är beroende. Dödligt. Alltså på riktigt!! Ni vet, det finns saker som man liksom DÖR om man inte har, och om det råkar ta slut sådär helt plötsligt, så är det värre än världens undergång. Man kan inte visa sitt nylle utanför dörren förrän man har JUST DEN DÄR grejen. Jao, ni fattar.

Såå, damer & herrar, alla barn,
Let us present:
The SinSister's Can't live without - Top 10 (utan inbördes ordning):

#1. OSiS/Dust it - TUPERA MERA!!! Lovar volym, ger VOLYYYYYYYM. Känns helt plötsligt som du har 10.000 fler hårstrån på huvet också. Är ju aldrig fel.

#2. Big Sexy Hair/Hairspray -  Grym i kombination med DUST IT.
The higher the hair, the closer to god, glöm aldrrig det!!!
OBS! Budgetvariant: Wella hairspray, den gröna.

#3. Lee Stafford/Dry schampoo - Snorbillig & snorbra. Botar bakfylle hår!

#4. TIGI Bedhead/Dumb blonde schampoo + conditioner - MÖÖMS! Så jävla bra. De kunde kommit på ett bättre namn dock, typ BIG BRAIN blonde eller nåt. Men innehållet väger upp det så wtf, KÖP KÖP KÖP!!!
#5. John Frieda/Sheer Blonde hair repair - Om man headbangat lite för mycket eller tappat sin hårborste så reder den här rackarn ut begreppen!

#6. Too Faced/Lip injection, plumper - Alltså, JA det är snyggt med lite plut. Då menar vi inte som Kissie eller pissie eller vad fan allt dom nu heter. GLÖM SPRUTORNA hos farbror skönhetsdoktor och pensla på denna istället!!! It Works!!!

#7. i.d Bare minerals/Mineralfoundation - Just buy it. Det kommer att vara värt det.

#8. Make up store/ Microshadow 'pollution' - BACK IN BLACK!! Funkar JÄMT. Massor med pigment i, vilket gör att den verkligen blir SVART och inte dass-grå. Är det lagligt att vara kär i en ögonskugga?

#9. Ole Henriksen/Sheer transformation cremé - Det finns krämer, och så finns det krämer. Det här är DEN KRÄMEN. Alltså ni hör ju bara på namnet; TRANSFORMATION. Alla O.H's stuff e bra, TRY IT!!!

#10. Make up store/Dual foundation - Vi skulle vilja sova med denna under kudden, så bra är den. Håller looooooong time!

#Bubblare: Schwarzkopf/Poly blonde blondering - Blondes have more fun, eller hur var det nu?

Okey. Vi insåg just när vi gjorde denna lista att inte ens hälften av grejerna fick plats. Som sagt, det kostar att ligga på topp!
Eller som Dolly Parton en gång sa: "It cost's alot of money to look as cheap as i do".
Det kan vi skriva under på.

Sweet dreams på er folks!
The Whitetrash'es with style/

Say something!
Postat av: CC

Haha det där Dolly citatet har jag också använt mig av några gånger :) Numera kan jag också lägga till: ju äldre man blir desto mer kostar det

2010-03-19 @ 18:07:42
URL: http://metalbarbiecc.blogg.se/

Comment:

Namn:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/Blog:

comment:

Trackback
RSS 2.0