50 dagar kvar till KÄRLEK!

YO!
Två sjukt busy girls här som precis lagt oss till rätta i soffan efter dagens bestyr. Vi har sagt det förut och vi säger det igen; SÖNDAGAR BORDE FAN VARA HELIGA. Alltså, ingen stackars jävel skulle behöva släpa iväg sina trötta feets till jobbet på en sunday!! Fast det är bara en av oss som har varit en stackars jävel idag. Den andra har legat på latsidan, i solen, och drömt om California all day. Alltså nu snackar vi NEDRÄKNING folks - Bara lite drygt 50 DAGAR KVAR TILL KÄRLEK!!!! SOL, SAND, FEST, PALMTREES och alla våra Lövely friends därborta, we miss u guys!!! Vår räddare i nöden när vi kommer ner till härligheten är wham bam thank u Sam, som låter oss husera i hans feta lägenhet på Hollywood Boulevard hur länge vi vill. SPANK YOU SAM!! Sen har vi ju tänkt hyra nåt eget är tanken, men vi får se. Vi vill ju spendera våra dollars väl och omsorgsfullt som ni förstår, det är ju liksom kasst att jobba som svin härhemma först - för att sen bränna upp allt på nån jävla dyr hyra i Beverly Hills nånstans. Nähäe, vi vill ju leva lyxliv med för fan!!!! Sassy cars, shiny diamonds and alot of botoxparty's!!!! Yeeey. Skämt å sido vänner, vi håller snart på att avlida här i svedala.
Det enda som finns här är sura tanter och en massa fördomar.
Stoppa upp käppen i R***N grumpy old lady!!

♥ THIS IS LOVE:


Our savior SAM ♥


Nu drar vi en film eller två, med mysbyxorna på. Än känns glamouren långt, långt borta.

Peace!//

Say something!
Postat av: CC

Ahh vad härligt ni kommer att få det...var just nyfiken på var nånstans ni ska bo :)

2010-04-26 @ 01:32:49
URL: http://metalbarbiecc.blogg.se/
Postat av: a

Hade inte du pojkvän när ni var i staterna Sara? Och det är definitivt inte han (Sam the savior)du sitter och hånglar med på bilden.. oooppss, Pinsamt!

2010-04-26 @ 16:12:22
Postat av: Sara

a= För det första, vem är du och vad har du med det å göra? PINSAMT att du inte kan stå för vem du e! För det andra är bilden INTE tagen i staterna utan i Sverige, flera månader senare.

2010-04-26 @ 21:08:33
Postat av: a

Nja, berörda personer är informerade om läget iallafall! hej svejs

2010-04-29 @ 16:26:20
Postat av: Sara

a= ööh, berörda personer? Jag tror att alla "berörda personer" i det här fallet har gått vidare med sina liv. Helt seriöst, LIFE GOES ON!!! Men kul att du följer våran blogg.

2010-04-29 @ 21:15:41

Comment:

Namn:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/Blog:

comment:

Trackback
RSS 2.0