Hell had no space, so we came back

Toudelou Pumpkins!
Födan satt som en smäck i magsäcken, känns som om vi har sprungit maraton för fan. Men hey - just another day at work!! Som vi skrev i det förra inlägget, så känner vi oss lite lätt PISSED OFF today. Finns några enkla anledningar till det, mostly jobbrelaterat:
1. Sara har ett köttigt skoskav från helvetet. Smaka på att gå i flip-flops hela jävla dan, bland kunder i butik med massa äckliga bakteries och god knows what!!!?
2. NÅGON (läs idioterna på huvudkontoret) har bestämt att musiken i butik ska stängas av PRICK klockan 19.00, när vi stänger, alltså inte kvart-tio i så man lite käckt kan förvarna kundjävlarna om att NU MINSANN STÄNGER VI SNART - HURRY UP suckers!!! Detta, dear friends, resulterar ju i att ingen, INGEN går ut ur butiken för dom fattar inte att man stänger liksom. Så vi står där som loosers till klockan halv åtta, då sista kunden köpt sina jävla reaplagg å glatt vinkar Hejdå. Meen så gåå då tanta!!! VI HAR ETT LIV FÖRIHELVETE!! Bah.
Åh, it's such a release att bara spy lite. N'uff said.

För övrigt så skulle vi nog vilja påstå att vi e sataans törstiga hörrni!!! Imorgon=Valborg, kräver ju ett helrör eller två, eller va säger ni??? Oh vad lövely.

No hard feelings, LICK IT UP PEOPLE & G'natt på er!

XOXO//


Say something!

Comment:

Namn:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/Blog:

comment:

Trackback
RSS 2.0