Angels from Hell

Yoho folks!
Klent med updates såhär på helgkvisten, med all rätt ska vi säga. För JÄÄÄVLAR vad bakis-skakis vi är idag!!!! Lång partyday igår, från ungefär 18 på kvällen till 8 på morronen. Liite aningens för länge än vad våra stackars fötter pallade med. Men skam den som ger sig, så att säga! Höh. Anyways, vi tyckte väl att kvällen i det stora hela var SÅDÄR bra. Grym spelning, sjukt mycket folk på efterfesten - vi satt i insläppet med en gästlista på 330 pers, och inget av namnen stod i bokstavsordning!!! Ni fattar ju själva folks hur jävla lång tid hela kalaset tog. Bland gästerna fanns bla In flames gubbarna, hela bandit rock crew och HELLS ANGELS. Don't mess with the Angels from Hell!!!!! Vi drog en och annan shot ihop med änglarna, bara för att visa oss från vår bästa sida, eller nja, njäe.


Vår tattoo-artist e mannen till höger med kaninöron


Kan ni tala om varför man ALLTID glömmer av att ta fram kamerajäveln när man e ute????? vi hade ju tänkt ta massa pics, men inte fan blev det så. Jaja, skärpning next time!!!


Nu ska vi be att få tacka för oss. Vi slänger in handduken, lägger oss på sofflocket och frossar godis, ungefär det enda som fungerar en dag som denna. Inga återställare här inte.


HAVE A LÖVELY LÖRDAG peeps!

PEACE OUT/


Say something!
Postat av: CC

haha jag brukar också glömma ta bilder i takt med ju fullare jag blir ;)

men det var ju coola bilder i badrummet iaf, vilka babes :)

2010-04-17 @ 23:02:09
URL: http://metalbarbiecc.blogg.se/
Postat av: Michaela

SNYGGA TJEJER!

2010-04-19 @ 16:36:59
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/

Comment:

Namn:
Remember me?

E-mail: (not published)

URL/Blog:

comment:

Trackback
RSS 2.0